SASKİ’NİN BOZDUĞU YOLU KİM YAPACAK

SASKİ’NİN BOZDUĞU YOLU KİM YAPACAK

Bafra ilçesi Fatih mahallesinde SASKİ tarafından yapılan çalışma sonrası yapılmayan yol vatandaşı canından bezdirdi.

A+A-

Bafra ilçesi Molla Osmanoğlu sokakta yaklaşık 4 ay önce yapılan alt yapı sonrası bozulan yolun yapılamamışına mahalle sakinleri ve muhtar isyan etti.

Fatih mahallesi muhtarı Yusuf KAVAK bafra55.net haber merkezimize yaptığı açıklamada;” SASKİ mahallemizde yaklaşık 4 ay önce bir alt yapı çalışması yaptı. Doğal olarak alt yapıyı yaparken üst yapıyı bozdular. Bozulan yolun üzerinde herhangi bir onarım çalışması yapmayan yetkili kurum. Bizi bu yağmurlu günde çamur içerisinde yürümeye mahkûm etti. Yetkili kurumun bize verdiği cevap her zaman yok makine ve ekip, Alaçam’da, Çarşamba’da vs. gibi bahaneler üreterek bizi bu kış ayına kadar erteledi. Şimdi yine aradığımda ise havalar açsın diyorlar.

FATURA ÖDEMEMİZİ HAVA AÇANA KADAR ERTELİYORMUSUNUZ?

Şimdi yetkili kuruma soruyorum. Biz su faturalarını havalar açana kadar erteleyebiliyoruz mu? Ertesi gün kapıya gelip suyumuzu kesiyorlar. Biz devamlı mağdur ediliyoruz. Biz kenar mahalleyiz diye üvey evlat muamelesi görüyoruz. Bu sıkıntılarımızın giderilmesi için yetkilileri göreve davet ediyorum.”

saski-yolu-bozdu-yapmiyor-2.jpgsaski-yolu-bozdu-yapmiyor-5.jpgsaski-yolu-bozdu-yapmiyor-55.jpgsaski-yolu-bozdu-yapmiyor.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.