Sarıcaoğlu'ndan Türkiye üçüncüsü sporcuya ödül

Sarıcaoğlu'ndan Türkiye üçüncüsü sporcuya ödül

Alanya'da yapılan Büyükler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü olan Doğan Demir, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu tarafından ödüllendirildi.

A+A-

Kavak Yaşardoğu Spor Kulübü sporcusu olan Doğan Demir, 58 kilogramda zorlu rakiplerini yenerek Türkiye üçüncüsü oldu. 14-17 Şubat 2016 tarihinde Antalya'da yapılacak olan 4. Avrupa Takımlar Şampiyonası’na Türk Milli takım adına yarışacak olan Doğan Demir, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu ziyaret ederek sevincini paylaştı. Sarıcaoğlu, "Doğan'ın mutluluğu hepimizin mutluluğudur. İlçemizden çıkan başarılı sporcular göğsümüzü kabartmaktadır" dedi.
Sarıcaoğlu, "İlçemizin adını Türkiye'ye duyuran Doğan kardeşimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Bu gurur hepimizin Doğan kardeşimizin başarılı olması demek ilçemizin spor dalında adının tarihe yazılması demek. İlçemizin adını dünyaya duyuran Milli Güreşçimiz Yaşar Doğu'nun torunlarının diğer spor dallarında da ilçemizin adını duyurması ilçe belediye başkanı olarak beni onurlandırıyor. Sporcularımızın her zaman yanındayız elimizden geldiğince onlara olan desteğimiz devam edecektir. Bu ilçe sanayi dalında yapmış olduğu yükselişlerin yani sıra sosyal aktivitelerde de yükselişte olmalı" diye konuştu.
Tekvandoda göstermiş olduğu üstün başarılardan dolayı Doğan Demir'e hediye veren Sarıcaoğlu konuşmasını şöyle tamamladı: "14-17 Şubat 2016 tarihinde Antalya'da yapılacak olan 4. Avrupa Takımlar Şampiyonası’na Türk Milli takım adına yarışacak olan Doğan kardeşimize başarılar dilerim."
Ziyarette tekvando hocası Nazım Demirci ve Kavak Yaşardoğu Spor Kulübü sporcuları hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.