Sarıcaoğlu'ndan Samsunspor’a Doping Daveti

Sarıcaoğlu'ndan Samsunspor’a Doping Daveti

Samsunspor için başlatılan yardım kampanyaları Samsun genelinde büyük ses getirirken Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’ndan da Samsunspor’a, Samsunsporlu oyunculara ve yönetimine büyük bir jest geldi.

A+A-

Samsunspor’un maddi sıkıntılardan dolayı zor bir dönemden geçtiği bu dönemde Samsun Valiliği tarafından başlatılan ve tüm Samsunlular tarafından büyük ilgi gören yardım kampanyasına Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu 30 bin TL destek sözü ile katıldı. Bunun yanı sıra tüm Samsunspor’lu oyuncuları ve yönetimini Kavak Tirit Evinde Kavak’ın meşhur yemeği olan Kaz Tiritidi yemek için davet ettiğini duyurdu.

 

Zaman zaman deplasmanlara ve Samsunda oynanan maçlara Kavak’tan otobüs ile seyirci desteği sağlayan ve bu anlamda moralin en büyük destek olduğunu vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; “Samsun Valiliğimiz tarafından başlatılan Samsunspor’umuz için yardım kampanyası kapsamında her ilçe belediye başkanı nüfusu kadar yardım yapacaktı. Biz Samsunsporumuzun her zaman yanında olduğumuzu göstermek için bize düşen 20 bin TL’lik yardım miktarını 30 bin TL’ye çıkardık ve daha önce yaptığımız gibi Samsunspor’lu oyuncularımızı ve yönetimini ilçemizin meşhur yemeği olan Kaz Tirit’i yemeye davet ediyoruz. Ve ümit ediyorum ki Kavak’ımızın temiz havası ve meşhur kaz tiridi sporcularımıza doping etkisi yaparak iyi gelecektir. Maddi desteğin yanı sıra moral ve motivasyon bir sporcu için çok önemli” ifadelerinde bulundu.

 

“Gün Birlik Olma Günü”

Sarıcaoğlu; ” Karadeniz’in incisi Samsun’umuzun tek takımı olan Samsunspor için gün birlik olma günü herkes payına düşeni yapmak zorunda. Biz maddi desteğin yanı sıra sporcularımızın ve yönetimin zor dönemden geçtiği şu günlerde onlara moral vermek amacıyla ilçemize davet ediyoruz. Kavak Belediyesi olarak biz Samsunspor’umuzun her zaman yanında olacağımıza buradan söz veriyor tüm sporcularımızı ve yönetimini ilçemize davet ediyoruz. Bir Samsun sevdalısı olarak Samsun’umuzun markası olan Samsunspor’umuza bu zorlu süreçte Kavak Belediyesi olarak imkanlar ölçüsünde elimizden gelen maddi ve manevi desteği bundan önce olduğu gibi bundan sonrada vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.