Samsun`un izleri Ankara`da

Samsun`un izleri Ankara`da

Ankara Keçiören Belediyesi tarafında organize edilen 8. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri`nde Samsun Kültür Evi açılışı yapıldı.

A+A-

Keçiören Belediyesi tarafından organize edilen 8. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde Endonezyalı vatandaşlar ile birlikte Samsun Kültür Evi Günleri`nin açılışını Keçiören Belediye Başkanı  Mustafa Ak ve Endonezya Büyükelçisi Wardana ile  Ankara Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Muhittin Noyan ve üye derneklerin katılımı ile açılış 7 haziran saat 23:00 da gerçekleşmiştir. Ayrıca açılışa TİGEM Genel Müdürü Mehmet Taşan ve Asarcık Ziraat Odası Başkanı katıldı. 

Samsun`u Ankara`da temsil etmeye ve tanıtmaya devam eden Ankara Samsun Dernekler Federasyonu`nun Samsun Kültür Evi Günleri`ni Ankara`da faaliyete geçirmiş olması temsilin ne kadar güzel ve iyi olduğunu bir kez daha kanıtladı. 

samsun`un-izleri-ankara`da.jpgsamsun`un-izleri-ankara`da-001.jpgsamsun`un-izleri-ankara`da-002.jpgsamsun`un-izleri-ankara`da-003.jpgsamsun`un-izleri-ankara`da-004.jpgsamsun`un-izleri-ankara`da-005.jpgsamsun`un-izleri-ankara`da-006.jpgsamsun`un-izleri-ankara`da-008.jpgsamsun`un-izleri-ankara`da-009.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.