Samsun'un en büyük ihtiyacı birliktelik

Samsun'un en büyük ihtiyacı birliktelik

Ankara Samsun İşadamları ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD)'nin geleneksel iftarına katılan Başkan Osman Genç, "Samsun bizim ortak paydamız. Şehrimizi hedeflerine ulaştırabilmemiz için en büyük ihtiyacımız birlikteliktir. Ortak akılla şehrimizi yarışın için

A+A-

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Ankara Samsun İşadamları ve Yöneticileri Derneği'nin düzenlediği geleneksel iftar yemeğine katıldı. Dernek Başkanı Osman Yılmaz ile Samsunlu bir çok önemli ismin de yer aldığı iftar yemeğinde Ankara'da yaşayan Samsunlu işadamlarıyla biraraya gelen Başkan Genç, gurbetteki her bir Samsunlunun, şehrin fahri temsilcisi olduğuna işaret ederek, Samsun'u hedeflerine ulaştırabilmek için en büyük ihtiyacın ortak akıl ve birliktelik olduğunu söyledi.

SAMSUN ORTAK PAYDAMIZ

Türkiye'nin ve dünyanın farklı şehirlerinde şehrin nüfusu kadar Samsunlunun yaşadığına dikkat çeken Başkan Genç, "Bu aslında Samsun için aynı zamanda avantajdır. Dolayısıyla şehrimizi temsil eden insanlarımızın ülkemizin ve dünyamızın farklı yerlerinde başarılı olması şehrimiz için de bir kazançtır. Samsun dışında yaşayan hemşehrilerimiz aynı zamanda Samsun’un birer fahri temsilcileridir. Samsun'un dışındaki bu potansiyeli mutlaka şehrimizin yararına kullanmamız gerekiyor. Çünkü Samsun bizim ortak paydamız" dedi.

 

AVANRTAJLARI İYİ KULLANMALIYIZ

Samsun'un, Anadolu illerinin Avrupa ve Karadeniz ülkelerine açılan kapısı konumunda olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, "Dört ulaşım ağına sahip bir şehir olarak bu avantajları mutlaka daha iyi kullanmalıyız. Bugün dünyada şehirler yarışıyor. Dünya ve ülkemiz koşarken Samsun olarak bizim oturmamız bize yakışmaz. Marka olmak için çalışmak gerekir. Durduk yere kimse kimseyi marka yapmaz. Marka olmak emek ister. Şehrimizi hedeflerine ulaştırabilmemiz için en büyük ihtiyacımız birlikteliktir. Çünkü birlikten kuvvet doğar. Bu bakımdan işadamlarımızı ve sivil toplum örgütlerimizi önemsiyorum" diye konuştu.

caik-iftar-1.jpgcaik-iftar-2.jpg

İŞADAMLARI ŞEHRİN KALBİDİR

Bir şehrin gelişimi için ulaşım ve ticaretin öne çıktığını belirten Genç, "Biz iş adamlarımızı, sanayicilerimizi bu şehrin kalbi olarak görüyoruz. Sanayicinin olmadığı, mağdur edildiği, destek verilmediği bir şehrin ilerlemesi mümkün değildir. Böyle olursa kaybeden şirketler değil, Samsun olur. Buradan değerli yatırımcılarımızı şehrimize yatırım yapmaya davet ediyorum. Ben Canik Belediye Başkanı olarak bu konuda sizlere her türlü desteği vermeye hazırım. Çünkü sağlıklı bir ekonomik büyüme hiç kuşkusuz özel sektör eliyle gerçekleşir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.