Samsun'u tercih edilen il yapmalıyız

Samsun'u tercih edilen il yapmalıyız

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati'nin iş adamları ile bir araya geldiği toplantıya katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun'un önemli potansiyelleri olduğuna dikkat çekerek, "Bu şehri mutlaka iş ve aş sıkıntısının olmadığı, ge

A+A-

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati'nin iş adamları ile bir araya geldiği toplantıya katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun'un önemli potansiyelleri olduğuna dikkat çekerek, "Bu şehri mutlaka iş ve aş sıkıntısının olmadığı, gençlerinin gurbete çıkmadığı, tercih edilen bir şehir haline getirmeliyiz" dedi.

 

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Şehit Ömer Halis Demir Salonunda Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati'nin iş adamları ile bir araya geldiği toplantıya katıldı. Türkiye ekonomisinin masaya yatırıldığı toplantıyı değerlendiren Başkan Osman Genç, işadamlarının bir şehrin gelişimi için önemli olduğunu ifade ederek, şehirlerin özel sektörle gelişeceğini ve akıllı yerel yönetimle kalkınabileceğini söyledi. Genç, Samsun'un avantajlarının ortak akılla daha verimli hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

 

ÖNEMLİ AVANTAJLARI VAR

Samsun, Karadeniz'in Anadolu'ya ve Rusya'ya açılan kapısı olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Samsun ulaşım avantajlarının yanısıra, tarım ve turizm gibi önemli avantajlara sahip. Allah'ın bu şehre lütfu olan böyle önemli avantajlara sahip olan Samsun'un mutlaka ticarette ve sanayide üreten, ihraç eden bir şehir olması gerekiyor. Bu şehri mutlaka iş ve aş sıkıntısının olmadığı, gençlerinin gurbete çıkmadığı, tercih edilen bir şehir haline getirmeliyiz. Bunu da bu şehrin dinamikleri olarak ortak akılla gerçekleştirebiliriz" dedi.

 

YATIRIMCILAR DA TERCİH ETMELİ

İşadamlarının, şehrin kalkınma dinamosu olduğunu ifade eden Başkan Genç, "İşadamlarımız, ticaretçilerimiz ne kadar başarılı olursa şehir de o derece ilerler. Bizim bütün gayretimiz yaşadığımız bu şehri yeniden Anadolu'nun ticaret başkenti, ikinci İstanbul'u yapmak. Samsun bugün ekonomik olarak istenilen seviyede olmasa da, şehri ileriye taşıyacak potansiyel ve avantajlar fazlasıyla mevcut. Bu şehir yatırımcı için tercih edilen bir haline geldiğinde, dinamikleriyle yatırımcıya güven verdiğinde inanıyorum ki çok daha güzel günler görecektir" diye konuştu.

canik-belediyesi-009.jpgcanik-belediyesi-1-008.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.