Samsun'u ortak akılla geleceğe taşırız

Samsun'u ortak akılla geleceğe taşırız

PTT Çalışanları Dayanışma Derneği yönetimini ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Birlikten kuvvet doğar. Şehrimizi STK’lar, kurumlar, yerel yöneticiler ve halkımızla birlikte, ortak akılla geleceğe taşıyabiliriz” dedi.

A+A-

PTT Çalışanları Dayanışma Derneği Başkanı Onur Karagöl ve dernek yöneticileri Canik Belediye Başkanı Osman Genç’i makamında ziyaret etti. Sivil toplum kuruluşlarının ve şehrin gelişiminde birlikteliğin önemine işaret eden Genç, şehrin, tüm dinamikleri ile birlikte ortak akılla hedefine ulaşabileceğini söyledi. Başkan Genç, "Samsun'umuzu ancak STK'lar, kurumlar, yerel yöneticiler ve halkımızla birlikte, ortak akılla geleceğe taşıyabiliriz" dedi.

ŞEHRİN KULLANMA KILAVUZU OLMALI

Samsun'da yaşayan herkesin şehrin geleceğini inşa etmede sorumlu olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Şehrimizin önümüzdeki 5, 10, 20 yılını biçimlendirecek olan stratejik planı, yerel yönetimler, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları gibi şehrin dinamikleri ile birlikte hazırlamalıyız. Bu şehrin mutlaka ticaret, ulaşım, sağlık, turizm, tarım, konutlaşma gibi alanlarda Master Plan dediğimiz bir kullanma kılavuzu olmalıdır. Bunu da ancak şehrin dinamiklerinin yanısıra, sosyologlar, psikologlar, tarihçiler gibi uzmanların da içinde yer aldığı bir oluşumla sağlayabiliriz" diye konuştu.

EN BÜYÜK İHTİYAÇ BİRLİKTELİK

Sivil toplum örgütlerinin önemine vurgu yapan Başkan Genç, "Sivil toplum kuruluşlarımız ne kadar gelişirse, şehrin gelişimine ne kadar katkı sunabilirse şehrimiz de o oranda gelişir. Biz şehrimizin yararına olacak her türlü çalışmaya, birlikteliğe destek veriyoruz. Şehrimizi hedeflerine ulaştırabilmemiz için en büyük ihtiyacımız birlikteliktir. Biliyoruz ki birlikten kuvvet doğar. Bu bakımdan şehir olarak bütünleşmeli, birlik olmalıyız. Samsun’umuzu ancak STK'lar, kurumlar, belediye başkanları, milletvekilleri ve halkımızla birlikte, ortak akılla geleceğe taşıyabiliriz" şeklinde konuştu.

PTT’nin sürekli kendini yenileyerek teknolojiyle uyumlu bir şekilde çalıştığını belirten Dernek Başkanı Onur Karagöl de, Başkan Genç’e PTT yayınlarını hediye etti.

1-deprem-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.