'Samsun'u dünya tanıyacak!'

'Samsun'u dünya tanıyacak!'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "19 Mayıs'ın 100'üncü yılında gerçekleştirilecek etkinlikler ile Samsun'u tüm dünya tanıyacak" dedi

A+A-

Samsun Kültür ve Sanat Platformu Derneği yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin ile kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Zihni Şahin, dernet yöneticilerine, 19 Mayıs'ın 100'üncü yıl kutlamaları ve etkinlikleri ile ilgili bilgi vererek, "Samsun'u dünya tanıyacak" dedi.

Başkan Zihni Şahin, Samsun Kültür ve Sanat Platformu Derneği yöneticileri ile Sevgi Kafe'de düzenlenen kahvaltı programında buluştu. Zihni Şahin, Dernek Başkanı Prof. Dr. Metin Eker ve yöneticilere 19 Mayıs'ın 100'üncü yılında Samsun'da düzenlenecek etkinlikler hakkında bilgi verdi.

100'ÜNCÜ YILA BÜYÜK KUTLAMA

Sözlerine, "Samsun sevdasını taşıyan insanlarla bir arada olmak beni çok mutlu ediyor" diyerek başlayan Başkan Zihni Şahin, "Türkiye Cumhuriyeti'ninin kuruluşuna giden yolda ilk adımın atıldığı kentimizde 19 Mayıs'ın 100'üncü yılı için çok önemli projeler hazırlıyoruz. Düzenlenecek geniş kapsamlı etkinlikler ve kutlama programları ile Samsun'u dünyaya duyuracağız. Bu çalışmaları yaparken sizlerle birlikte olursak çok daha güzel işlere imza atarız" dedi.

SANAT VE KÜLTÜRE DAİMA DESTEK

Dernek yöneticilerinden kutlamalar ile ilgili fikir ve görüşlerini paylaşmalarını isteyen Başkan Zihni Şahin, "Sanat adına, kültür adına atılan her adıma destek olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda 19 Mayıs'ın 100'üncü yılında Samsun'un tanıtımı adına yapılacak her çalışmaya da destek olacağız. Herkesin bir önerisi olacaktır. Aklınıza gelen her türlü fikri bizimle paylaşın" diye konuştu.

DERNEK YÖNETİCİLERİNDEN ÖVGÜ

Dernek yöneticileri de, Başkan Zihni Şahin'i 19 Mayıs'ın 100'üncü yılı için hazırladığı ve programladığı etkinlik ve kutlama programları için kutlayarak, "Sizlerin bu çabası her türlü takdirin üzerinde. Bizler de 19 Mayıs'ın, kurtuluşun ve kuruluşun şehri Samsun'a yakışır etkinlikler için elimizden gelen desteği sizlere vermeye hazırız" dediler.

zihni-ashin-kultur1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.