Samsun'u Ahmet öğretmen temsil etti

Samsun'u Ahmet öğretmen temsil etti

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen ve Konya'da gerçekleştirilen 81 İlden 81 Öğretmen Projesi kapsamında düzenlenen toplantıya Samsun'dan Ahmet Çifçi katıldı.

A+A-


Mesleğinde fark oluşturan, her ilden bir öğretmenin katıldığı toplantıda; Samsun'u, başarılarıyla adından söz ettiren Havza Ortaklar ilkokulu sınıf öğretmeni Ahmet Çifçi temsil etti. Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen programda öğretmenler; Konya Bilim Merkezi ve Mevlana Müzesi başta olmak üzere Konya'nın önemli mekanlarını gezerek 'Sema Gösterisi'ni izlediler. Eğitim programının arından öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim edildi.

"Meslek hayatımın en özel günlerinden biriydi"
Samsun'u temsil etmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Ahmet Çifçi, "Samsunumuzu temsil etmenin onurunu ve gururunu yaşadım. Meslek hayatımın en özel günlerinden biriydi. Mesleğinde fark oluşturan 81 ilden öğretmenlerle tanışmak mesleğime daha da ivme katacaktır. Bu vesileyle şahsımı Samsun ilini temsil etme onurunu yaşatan Milli Eğitim Bakanlığı'na Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Havza İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkürlerimi sunarım" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.