Samsunspor kaleci Furkan ile anlaştı

Samsunspor kaleci Furkan ile anlaştı

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, mukavelesi biten kaleci Furkan Köse ve Sivasspor'dan Hasan Hatipoğlu ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladı.

A+A-

Furkan Köse ve Hasan Hatipoğlu için Nuri Asan Tesisleri'nde kulüp başkan yardımcısı Rüştü Araboğlu'nun da katılımıyla imza töreni düzenlendi.

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve kaleci Furkan Köse'nin Spor Toto Süper Lig'den teklif almasına rağmen yuvada kalmayı tercih ettiğini belirten Araboğlu, "Geçen sezon Sivasspor'un şampiyonluk kadrosunda bulunan Hasan Hatipoğlu'nu da transfer ederek takımı güçlendirdik. Önümüzdeki sezon iyi bir kadro oluşturmak için uğraşıyoruz." dedi.

Savunma oyuncusu Hasan Hatipoğlu ise Samsunspor'un büyük bir camia olduğunu belirterek, "Samsunspor, Türkiye'nin köklü bir kulübüdür. Ben bu şehrin, takımın ve taraftarın çok büyük olduğunu biliyorum. Bu forma altında elimden geleni yapacağım. Geçen yıl Sivasspor forması altında şampiyonluk yaşadım, aynısını bu yıl Samsunspor forması altında yaşamak istiyorum." ifadelerini kulandı.

Genç kaleci Furkan Köse de Samsunspor'un yuvası olduğunu kaydederek, Süper Lig takımlarından teklif gelmesine rağmen, kendisinin yuvada kalmayı tercih ettiğini dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.