Samsunspor İzmir'e gitti

Samsunspor İzmir'e gitti

Samsunspor, yarın deplasmanda yapacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını tamamlayarak hava yoluyla İzmir’e gitti.

A+A-

Samsunspor, yarın akşam Yeni Buca Stadyumu’nda saat 21.00’de karşılaşacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını bugün sabah saat 09.30'da yaptığı antrenman ile tamamladı. Kırmızı-beyazlı ekip düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladığı antrenmanda 5’e 2 top kapma çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı. 1 saat süren ter idmanına Gençlerbirliği’nden yeni transfer edilen 24 yaşındaki defans oyuncusu Ferhat Görgülü ile Adana Demirspor maçında sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Mehmet Çakır da katıldı.
Teknik direktör Ümit Özat, Samsunspor Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanda ilk 11’de kalede Furkan, defans hattında Canberk Aydın, Ercan Yazıcı, N’Diaye, Ferhat Görgülü, orta sahada ise Mehmet Çakır, Mustafa Sevgi, Hasan Kılıç, Oğuzhan Berber, forvette ise Ofoedu ve Kone’ye görev verdi. 
Öte yandan kırmızı-beyazlı ekibin başarılı çalıştırıcısı Özat, 20 kişilik kamp kadrosuna geçen hafta kadroda olmayan Zola’yı dahil ederken, Muharrem Efe ve Burhan Arman’ı İzmir’e götürmeyerek maç kadrosuna almadı.
Samsunspor, saat 11.45’te Çarşamba Havalimanı’ndan İstanbul’a, oradan da aktarmalı olarak karşılaşmayı oynayacağı İzmir şehrine geçti.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.