Samsunspor Eskişehir Maçına Hazırlanıyor

Samsunspor Eskişehir Maçına Hazırlanıyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, üst sıralara yükselebilmeleri için galibiyete ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

A+A-

 

Zeren, Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 2 Aralık Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Eskişehirspor maçının zor geçeceğini belirtti.

Eskişehirspor'un sıkıntılı bir dönem yaşadığına dikkati çeken Zeren, "Ligde kötü durumda olmaları iyi bir takım olmadıkları anlamına gelmiyor. Çok iyi kadroları var. Bizim geçmişte yaşadığımız zorlu bir dönemden geçiyorlar. Eski futbolcularına olan borçları nedeniyle puan silme cezası ile karşı karşıyalar. Umarım bu durumu kısa sürede atlatırlar. Bir an önce kendimizi üst sıralara atabilmek için galibiyete çok ihtiyacımız var." diye konuştu.

Sportif direktör Zeren, sakatlıkları süren Jonathan Ayite ve Ufuk Budak'ın durumunun maç günü belli olacağını da sözlerine ekledi.

Samsunspor, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, kırmızı-beyazlı oyuncular kültür fizik ve pas çalışması yaptı. İdman, taktik ağırlıklı çift kale maç ile sona erdi.

Sakatlıkları bulunan Davy Claude Angan ile Ufuk Budak takımdan ayrı koşu çalışması yaparken, Ayite ise bir süre takımla birlikte çalıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.