SAMSUNSPOR BAŞKANI:KARANLIK GÜÇLER VAR

SAMSUNSPOR BAŞKANI:KARANLIK GÜÇLER VAR

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, fuar alanı içinde bulunan Samsunspor Otoparkı'nın kira bedelinin ödenmemesi sonucu sözleşmenin feshedilmesi kararının geçmiş yönetimin hatasından kaynaklandığını belirterek,

A+A-

“Kentte, Samsunspor Kulübümüzün düzenli gelir elde etmesini hazmedemeyen karanlık güçler var” dedi. 
Samsun Milli Emlak Müdürlüğü'nden fuar alanı içindeki bin metrekarelik taşınmazın Samsunspor Kulübü olarak 29 Eylül 2009 tarihinde 5 yıllığına kulübe ihale edilerek kiralandığını ifade eden Başkan Kazım Yılmaz, "Ancak geçmiş yönetimin idarecileri kira bedelini zamanında ödeyememesi nedeniyle söz konusu ihale 11 Mayıs 2011 tarihi itibariyle ilgili müdürlük tarafından feshedilmiş. Göreve geldiğim 4 Haziran 2011 tarihinden hemen sonra ilk iş olarak bu konuyu çözümlemek için hukukçularımızla birlikte çalıştık. 9 Haziran 2011 tarihinde söz konusu alanla ilgili vadesinde ödenmeyen geçmiş dönem kira borçlarını peşin olarak ödeyeceğimizi taahhüt ederek, kiracı olarak devam etmemiz konusunda yazılı talepte bulunduk. Defterdarlık bu talebimiz nedeniyle 10 Haziran 2011 tarihinde sözleşmenin feshi kararını geri aldı. Bunun üzerine 2010-2011 dönemlerine ait kira bedellerin tümünü peşin olarak ödedik. Ancak geçen zaman içinde yapılan inceleme ve bilirkişi raporu doğrultusunda daha önceki fesih kararının hukuka uygun olduğu öngörülmesi nedeniyle sözleşmemiz 9 Mart 2012 tarihinde yeniden feshedilmiştir" diye konuştu.

ZARAR VERİYORLAR
“Maalesef kentte, Samsunspor Kulübümüzün düzenli gelir elde etmesini hazmedemeyen karanlık güçler var” diyen Başkan Kazım Yılmaz, “Sürekli beni ve yönetim kurulu üyelerimizi zor duruma düşürmenin hesabını yaparak geçmiş dönem evraklarını karıştırıyorlar. Otopark konusunda da bunu yaptılar. Orayı bir rant kavgasına dönüştürdüler. Ankara’yı dilekçe yağmuruna tuttular. Müfettişler getirttiler. Bu işin bozulması için her türlü yola başvurdular. Tüm bunlar yapılırken hiç kimse ‘siz ne yapıyorsunuz’ diye bile sormadı?” şeklinde konuştu.
Samsunspor Kulübü’nün tüm hesaplarının resmi ve şeffaf olduğunu, hesabını veremeyecekleri hiçbir konunun bulunmadığını da ifade eden Başkan Yılmaz, “Asıl irdelenmesi gereken, Samsunspor sevdalısı olduklarını her platformda dile getirenlerin ‘maşa’ları aracılığıyla bu camiaya verdikleri ve vermeye devam ettikleri zararlardır. Hesap sorulması gerekenler de onlardır” ifadelerini kullandı.
Kendisinin 4 Haziran 2011 tarihinden bu yana hem geçmiş dönemlerin borçlarını ödediğini hem de yapılandırdığını da dile getiren Başkan Kazım Yılmaz, otopark sözleşmesinin feshi kararıyla ilgili gelişmeleri takip ettiklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.