SAMSUNLULAR İFTARDA BULUŞTU

SAMSUNLULAR İFTARDA BULUŞTU

Kısa adı Samkon olan Samsun sivil toplum kuruluşları Konfederasyonu'nun düzenlemiş olduğu Iftar proğramında 1000 Samsunlu katıldı.

A+A-

Iftar proğramına Sivil toplum Kuruluşları temsilcileri Sivil Havacılık Genel Müdür yardımcısı Bahri Kesici,Sivil Havacılık Strateji geliştirme Daire Başkanı Faruk Subaşı,Sanatçı Tarık Mengüç,İski'yi Daire Başkanı Sadık Karabıyık Samsunspor'un eski futbolcularından Celil katılırken Samsunluların ayakta alkışladığı ve gecenin onur konuğu AKP nin Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat yeraldı.Samkon Genel Başkanı Kaya Aşçı birlik ve beraberliğe dikkat çekerken.Milletvekili Oya Eronat'ın konuşmasında katılanların arasında bayan misafirlerin fazla olması dikkatini çekti milletvekillerinin işlerinin çok yoğun olduğunu bu iftara katılmak için Okuldan kaçan öğrencilere benzediğini söyledi. TBMM Çalışmalar gece-gündüz devam etmekte Dışarıdan bakınca işlerin çok kolay olduğu gözleniyor Anadolu'da bizde bir tabir vardır "Ölüler zannediyorki diriler her gün helva yiyor"  dedi.

img_4203.jpgimg_4209.jpgimg_4229.jpgimg_4233-001.jpgimg_4240.jpgimg_4248.jpgimg_4254.jpgimg_4280.jpgimg_4301-002.jpgimg_4330-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.