Samsunlular fuarında 'Atakum' güneşi

Samsunlular fuarında 'Atakum' güneşi

Samsunlular fuarında 'Atakum' güneşi..Atakum'un standına yoğun ilgi.

A+A-
Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) tarafından organize edilen ve İstanbul Maltepe Miting Alanında açılışı gerçekleştirilen Samsun Tanıtım Günleri'ne Atakum Belediyesi standı damgasını vurdu. Samsun Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde ilçe belediyelerinin katılımıyla gerçekleşen tanıtım günleri, İstanbul'daki Samsunluların memleket hasretini giderdi. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan da fuara katılarak Samsunlularla buluştu.
 
Atakum Belediyesi standında İstanbul'daki Samsunlular ile buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, gördükleri ilgi karşısında duyduğu memniyeti dile getirdi. Atakum İlçesinin, Karadeniz Bölgesinin göz bebeği olduğunu ifade eden Başkan Taşçı, bu anlamda İstanbul'da yaşayan Karadenizlilerin ve Samsunluların ilçeye ayrı bir ilgi duyduğunu ifade ederek, "Karadeniz Bölgesinin göz bebeği konumunda olan ve hızla değişen, gelişen Atakum İlçesi, gurbetteki hemşehrilerimiz için büyük bir özlem içeriyor. Bu anlamda İstanbul'da gerçekleştirilen Samsun Tanıtım Günlerinde ilgi odağı yine Atakum Belediyesi standı oluyor. Hemşehrilerimizle buluşma bizleri de son derece memnun ediyor, gururlandırıyor" şeklinde konuştu.
 
İstanbul'da yaşayan Samsunlulara, özellikle son 2,5 yılda yaşanan değişim ve gelişimden bahseden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi vererek, "Atakum İlçesini geleceğe hazırlıyoruz. Şu an bölgenin göz bebeği olan ilçemizi Türkiye'nin göz bebeği haline getireceğiz. Bu anlamda söz verdiğimiz projeleri hızla hayata geçiriyor, çalışmalarımızla geleceğe  yön veriyoruz. 55'de 55 proje sözümüz vardı. 26 projeyi tamamlayarak halkımızla buluşturduk. Yapımı başlayan ve devam eden 14 projemiz var. 55'de 55 proje kapsamında bulunmayan ve ekstra olarak hayata geçirdiğimiz 21 projemiz bulunuyor. Planlaması biten 15 projeyi yakında halkımızla buluşturacağız. Her şey daha iyi, daha güzel, daha yaşanılabilir bir Atakum için" dedi.
 

Atakum Belediyesi standın konuklara çeşitli hediyeler verilirken, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Gazeteci Süleyman Özışık ile çok sayıda belediye başkanı, siyasi parti temsilcisi, Samsunlu sanatçılar ve İstanbul'da yaşayan çok sayıda Samsunlu ve Atakumlu standı ziyaret etti.​

samsunlular-fuarinda-atakum-gunesi...JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.