Samsunlu gençler vekil adayı Caner Göktepe’ye sosyal medyadan büyük ilgi gösterdi

Samsunlu gençler vekil adayı Caner Göktepe’ye sosyal medyadan büyük ilgi gösterdi

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Caner Göktepe, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ile gençlerin ilgi odağı oldu.

A+A-

Twitter üzerinden seçim çalışmalarını ve gittiği bölgelerin fotoğraflarını paylaşarak altına not düşen Caner Göktepe ile Samsunlu gençler arasında, eğlenceli diyalog kuruldu.

Twitter hesabından 24 Haziran seçimleriyle ilgili esprili bir paylaşımda bulunan Göktepe, gençler ile halı saha maçı yaparken çektirdikleri fotoğrafı paylaşarak altına, “SKM’miz talimat verdi ‘24 saat sahada tam pres çalışacağız.’ Yanlış mı anladık acaba? Yeşil saha kabul olmuyor mu başkanım” şu notunu düştü.

AK Parti İl Başkanı Av. Haka Karaduman ise Milletvekili Adayı Caner Göktepe’nin tweetine şu yorumları yaptı: “İl Başkanı Sayın vekilim, sen zaten 10 yıldır tüm sahalarda tam pres yapıyorsun. Sana yetişmekte zorlanıyoruz. SKM’ye talimatı verdim. ‘Tüm sahalarda 25 saat Tam Pres’

‘Gençlere siyasette yer vermek ustalığın şiarındandır’ boşuna dememiş Reis, en güzel örneklerini de her yerde göstermiş. Onun sözünü boşa çıkarmayan, verdiği görevleri layıkıyla yapan genç yiğitlere sahip olduğumuz İçin ne kadar şükretsek azdır.”

Göktepe’nin bu paylaşımı gençler tarafından büyük beğeni topladı.

caner-goktepe--haber.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.