SAMSUNLU BÜROKRATLARIN ZİYARETİ

SAMSUNLU BÜROKRATLARIN ZİYARETİ

Memur Sen Samsun İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız ve yönetimi Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu.

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Sayın Cem Gençoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici Atama Şube Müdürü Kadir Kaplan, Talim Terbiye Şube Müdürü Kadri Bektaş, Yükseköğretim Yurtdışı Eğitim Öğretim Şube Müdürleri Ali Gül ve Mehmet Kargacı, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Raci Evren, Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan Şube Müdürleri Sayın Hasan Öztürk, Orhan Demircioğlu, Yaşar Türk ve  İdris Kapkara beyleri makamlarında ziyaret etti.
Ardından Sağlık Bakanlığında Personel Daire Başkanları Sayın Adem Tuncer ve Mustafa Küçük’ beyleri makamlarında ziyaret etti.
Başkan Yıldız yaptığı açıklamada “Ankara’da Bakanlığımızın ve Sağlık Bakanlığımızın çeşitli birimlerinde görev yapan bürokratlarımızı ziyaret ettik, kendileriyle gündemdeki konular kamu çalışanları üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Gösterdikleri misafirperverlik, ilgi alaka ve muhabbetlerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

milletvekilleri-2.jpg

3333.jpg

44444.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.