Samsun’da Bir Evde 2 Çelik Yelek Ve Silah Ele Geçti

Samsun’da Bir Evde 2 Çelik Yelek Ve Silah Ele Geçti

Samsun’da Bir Evde 2 Çelik Yelek Ve Silah Ele Geçti

A+A-

Samsun’da polisin kalaşnikof ve MP5 silahın da kullanıldığı 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili bir eve yaptığı baskında 2 adet çelik yelek ve 1 adet pompalı tüfek ele geçti.
Olay, İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri bir süre önce bir otomobile kalaşnikof, MP5, tabanca ve tüfekli silahlı saldırı düzenlenerek 2 kişinin yaralanması olayıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında olayı azmettirdiği iddia edilen İ.D.’nin (36) evine baskın düzenledi. Evde yapılan aramada 2 adet çelik yelek ve 1 adet pompalı tüfek ele geçti. Olayla ilgili gözaltına alınan İ.D.’nin ayrıca hakkında kesinleşmiş 3 yıl 4 ay hapis cezasının bulunduğu öğrenildi.
Olayı azmettirdiği iddia edilen, çelik yelekler ve ruhsatsız pompalı tüfekten ifadesi alınan İ.D., bu suçlardan savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakılırken, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunduğundan Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Bürosu ekiplerine teslim edildi. Bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edilen İ.D., adli işlemlerin ardından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.