Samsun'da bilek güreş elemeleri yapıldı

Samsun'da bilek güreş elemeleri yapıldı

Samsun Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, bilek güreşi il elemesine katıldı.

A+A-

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2016 yılı faaliyet programında yer alan 18 yaş altı genç erkekler Bilek Güreşi İl Birinciliği, Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü sporcularının katılımlarıyla 26 Kasım 2016 Cumartesi günü yapıldı.

Canik Atatürk Spor Salonu’nda, saat 09:30’da tartı ile başlayan ve bir gün süren 18 yaş altı Bilek Güreşi İl Birinciliği müsabakalarına Samsun’da faaliyet gösteren bilek güreşi spor kulüplerin sporcularının katılımı ile gerçekleştirildi.

Turnuva; sağ ve sol kol 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80 ve 80+ kg. sikletlerinde düzenlendi. Müsabakalarda dereceye giren ilk üç sporculara madalya takdim edildi.

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi İl temsilcisi Numan Güvelioğlu yaptığı açıklamada; “Burada yaptığımız il birinciliğinde, birinci olan sporcularımızı 24-25 Aralık 2016 tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan Türkiye Yarışmasına götüreceğiz. Sporcularımız hedefi hep “En İyi Olmak ve Şampiyon Olmak“ sloganı ile çalışmaktadırlar. 2015 yılı Türkiye şampiyonasında kazandığımız başarıları tekrar etmek istiyoruz.” dedi.

samsunda-bilek-gures-elemeleri-yapildi.jpgsamsunda-bilek-gures-elemeleri-yapildi-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.