Samsun ortak paydamız

Samsun ortak paydamız

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti yönetimini ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Samsun bizim ortak paydamız ve şehrimizi geleceğe birlikte taşıyacağız" dedi.

A+A-

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Osman Genç'i ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Çakır ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Başkan Genç, Samsun'un, bu şehirde yaşayan herkesin ortak paydası olduğunu vurgulayarak, basının şehrin en önemli dinamiklerinden biri olduğunu söyledi. Genç, Samsun'u daha ileri taşıma noktasında her kesin fikrine önem verdiklerini de belirtti.

 

ORTAK AKILLA ÇALIŞMALIYIZ 

Cemiyetin yeni yönetimine başarı dileyen Başkan Genç, "Şehrimizi daha ileriye götürmek için birlikte hareket etmemiz gerektiğine inanıyorum. Milletvekilleri, belediye başkanları, sivil toplum örgütleri, basını, yani şehrin dinamikleri olarak hep birlikte ortak akılla çalışmalıyız. Bu noktada sivil toplum örgütlerimizi önemsiyorum. Samsun hepimizin ortak paydası. Bu nedenle şehrimizin daha da büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunmak için el ele, omuz omuza hareket etmeliyiz" dedi.

 

BASININ ÖNERİLERİ ÖNEMLİ

Şehrin ancak birlikte hareket edilmesiyle ileriye taşınacağına vurgu yapan Başkan Genç, "Ne kadar çok birlikte fikir ve projelerimizi paylaşıp, ortak hareket edersek o kadar çok yol kat ederiz. Dolayısıyla basınımızın önerileri, fikirleri, yapıcı eleştirileri bizler için çok önemli. Şehrimizi geleceğe taşırken bu doğrultuda basınımızla da sık sık biraraya geliyoruz.

Bu tür birliktelikleri yaşadığımız şehrimizi ortak akılla yönetme ve fikir alış verişi açısından oldukça önemsiyorum" diye konuştu.

 

SAMSUN BİZİM EVİMİZ

Samsun'un önemli bir şehir olduğuna da işaret eden Genç, "Samsun bizim evimiz. Samsun bizim ortak paydamız ve dolayısıyla şehrimizi geleceğe birlikte taşıyacağız. Bugün dünyada şehirler yarışıyor. Dolayısıyla marka şehir olmamız konusunda basınımıza da önemli görevler düşüyor. Şehrimizi hedeflerine ulaştırabilmemiz için en büyük ihtiyacımız birlikteliktir. Çünkü birlikten kuvvet doğar. İnşallah şehrin dinamikleri olarak el birliğiyle Samsun'umuz çok daha iyi yerlere gelecektir" şeklinde konuştu.

 

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır da, Samsun basını olarak şehrin gelişimine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.