Samsun  Meslekte Birlik  SGK il  Müdürünü ziyaret etti

Samsun Meslekte Birlik SGK il Müdürünü ziyaret etti

Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Bağımsız Denetçiler Meslekte Birlik Derneği Samsun Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Sayın Selami Göz’ ü Makamında ziyaret etti.

A+A-

Samsun Meslekte Birlik Dernek Başkanı  Mali Müşavir Haluk Bülbül, ziyaret söz alarak;       

Biz Mesleki bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyet göstermekteyiz, Samsun  Meslekte Birlik olarak, Meslek Mensuplarımızın haklarının korunması, birlik ve beraberliğimizin artırılması ve Muhasebe ve denetimle ilgili kurumlar arası her türlü diyalog ve işbirliğinin artırılması çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Bu  amaç doğrultusunda  ziyaretlerimizi,  gerçekleş-tirmekteyiz.”  dedi. Samsun Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü  Sayın Selami Göz’ ün göstermiş olduğu yakın ilgi ve desteğe teşekkür etti..

Samsun Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü  Sayın Selami Göz’  de; Samsun Meslekte Birlik derneği yöneticilerinin ziyareti sırasında;   Mali Müşavirler  ile kurumumuzun iş birliği ve diyaloglarının çok önemli olduğunu,  Samsun Meslekte Birlik Derneğinin de mesleki Bir sivil toplum kuruluşu olarak,  bu işbirliği ve diyaloglarının artırılmasına katkı sağlayacağını vurguladı.”  Ziyaretlerinden dolayı  Samsun Meslekte birlik yönetim kurulu Başkanı ve yöneticilerine teşekkür ederek, Hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Samsun Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü  Sayın Selami Göz’ ü  Ziyaretlerine,    Meslekte Birlik Dernek  Başkanı Mali Müşavir Haluk Bülbül,  ve yönetim kurulu üyeleri Mali Müşavir,  Hürrem Bağ, Birol Tan, Şaban Gül, Ali kıran, Erman Durak,  Osman Baykal,  Ali Tırnakçıoğlu, Arif Vana, Muhammet yerebakan, Serkan Moral, Süleyman Avcı,

Hatice  Sarıçiçek, Sibel Aytepe, Mücahit Erbil ve Özgür Ok  bulundu.   

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.