SAMSUN MEŞALE ŞEHİRDİR

SAMSUN MEŞALE ŞEHİRDİR

Partisinin İlkadım İlçe Başkanlığını ziyaret eden Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "İlkadım Samsun'un yüz akı olmuştur.'dedi.

A+A-

Ak Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ve yönetiminin ilgiyle karşıladığı Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Kurtuluşumuzun ilk adımının atıldığı bu şehirde, İlkadım ilçesi olarak paralel darbe sürecinde göstermiş olduğunuz dirayet ve sadakatle meşale şehir Samsun'un diğer ilçelerle birlikte yüz akı oldunuz. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Samsun'umuza "Meşale Şehir" derken sadece kurtuluş savaşındaki kahramanlığa işaret etmedi, aynı zamanda Samsun'umuz ilerlemede, kalkınmada, hak ve özgürlük mücadelesinde de daima meşale şehir olmuştur. Eğer nasip olurda vekaletiniz bana emanet ederseniz sizin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkışınızdaki ihlas ve samimiyetle bizde emanetinize sahip çıkacağız ve bu yolda yoldaşımız daima parti teşkilatları olacaktır.'diye konuştu.

TEK YÜREK OLDUK

Sözlerine devam eden Akça, "Teşkilat mensubu kardeşlerim daima bu işin yükünü çekmişlerdir. bendeniz de teşkilat terbiyesi içerisinde yetişmiş bir kardeşiniz olarak bunları yakinen bilirim, hayatımız daima sivil toplum örgütleri içerisinde geçti. Görev yaptığımız Milli Gençlik Vakfı, Deniz feneri, ÖZDER vb. dernek ve vakıflar Ak parti fikriyatı havzasında kurulmuş ve hizmet üreten vakıflardır. Dolayısıyla yıllardır ayrı tabelalar altında olsa da aynı gaye uğrunda çalıştık.  28 şubatta hep birlikteydik, 27 nisanda birlikteydik, one minute'te birlikteydik, gezi olaylarına karşı dirençte birlikteydik, hepsinden önemlisi 17-25 Aralık sürecinde hep bir yürek olduk hükümetimizin arkasında Samsun'umuzun, Vezirköprü,Havza, Ayvacık, Ladik, Kavak, Asarcık, Tekkeköy, Çarşamba, Terme, Salıpazarı, Bafra,19 Mayıs, Alaçam, Yakakent, Canik, Atakum, ve İlkadım'ı ile tek yürek olduk. Özgürlüğümüze ve irademize sahip çıktık, Samsun'umuzda tarihin en büyük mitingini yaptık."dedi

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.