Samsun Kızılay’dan Kaymakam Halis ARSLAN’ A Teşekkür Ziyareti

Samsun Kızılay’dan Kaymakam Halis ARSLAN’ A Teşekkür Ziyareti

Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, Dr. Serdar Bayram, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Kızılay Bafra Şubesi Başkan Yardımcısı Bekir Sami Tuncer, Bafra Kaymakamı Halis Arslan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

A+A-

Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım; “Bafra Kaymakamlığı ile ortaklaşa yaptığımız Bafra Kan Bağışlıyor projesi ile Samsun ilinin ilçeler arasında Bafra’da beklediğimiz seviyenin üstünde büyük bir başarı elde ettik. Bafra’dan bu zamana kadar yıllık aldığımız kan bağışını 4 günde aldık. Bu nedenle Bafra Kaymakamı Halis Arslan’a bizlere göstermiş olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz.  Bu nedenle ihtiyaç duyulduğu esnada sağlık kuruluşlarındaki hastalara kan ve kan ürününü temin edebilmemiz için kan stoklarımızın her zaman ihtiyaca yetecek seviyelerde tutulması gerekmektedir. Bu durumda ancak ihtiyaca yetecek oranda düzenli ve gönüllü kan bağışçıları ile mümkün olmaktadır” dedi.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan “ 3-6 Kasım tarihlerinde yapılan Bafra Kan Bağışlıyor projesiyle ilçede beklenilenin üstünde bir sonuç elde edildi. Bafra’dan 500 ünite kan toplandı.  Ama her zaman birilerinin kan ve kan ürünlerine ihtiyacı olacağını bilmeliyiz. Bu yüzden ‘Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Bağışlanan her kan bir can kurtaracaktır” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.