SAMSUN' DA İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ NEY KURSU

SAMSUN' DA İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ NEY KURSU

Samsun İlkadım Şehit Ahmet ALTUNOĞLU Anadolu İmam Hatip Lisesi' ni ziyaret eden, Neyzen Hoca Şeref KARTAL, okulda yeni açılacak Ney Kursları hakkında bilgiler verdi.

A+A-

Bizzat kendileri tarafından öğrencilere ve büyüklere yönelik ney kurslarının başladığını ifade eden Neyzen KARTAL,  bu işe meraklı ve istekli öğrencileri kursa beklediğini ifade etti.

Öğrencilere yönelik yapılacak kursların; Cumartesi Pazar günleri, Fazık Kadı Gençlik Merkezi' nde saat 10. 00 ile 14.30 saatleri arasında ve  ücretesiz olacağını belirtti.

Büyüklere yönelik olan ney kursu ise; Çifftlik Caddesi' nde, 23 Nisan Ortaokulu karşısında bulunan Halk Eğitim' in bahçeli binasında; Perşembe - Cuma günleri, saat 16.00 - 19.00 arası, Cuma - Cumartesi ise saat 17.00 - 19.00 arasında olacağını söyledi.

İlgi duyan ve ney üflemeye meraklı  olan herkesi beklediğini ifade eden Neyzen Şeref Kartal Hoca, ney almak isteyenlerin başlangıç için " si akort kız neyi " almalarını önerdi.

Okul Müdürü Rahmi SEKME " Hocamıza okulumuzu ziyaret edip kurs bilgilerini bizimle paylaştığı için çok teşekkür ediyoruz. Kurslara katılacak öğrencilerimize de başarılar ve kolaylıklar dilerim. " dedi.

1-722.jpg

Haber: OktayZERRİN- Samsun

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.