BAFRA ZİRAAT ODASINDAN İFTAR YEMEĞİ

BAFRA ZİRAAT ODASINDAN İFTAR YEMEĞİ

Samsun Bafra Ziraat Odası tarafından Öğretmen evinde iftar yemeği verildi.

A+A-

İftar Yemeği programına,Bafra kaymakamı Ali Fuat Türkel,, Bafra Daire Başkanları, ,Bafra Ziraat odası yönetimi, oda başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri , Muhtarlar, Çok sayıda çiftçiler ve Ziraat Odası üyeleri katıldı.

İftar yemeğine katılanlara teşekkür eden Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, "Biz Laf Üretmiyoruz İcraat yapıyoruz" Geldiğimiz günden bu güne yaptıklarımız ortada. Biz Ziraat Odası olarak her zaman çiftçinin yanındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" İfadelerine yer verdi.

Tosuner, Konuşmasına şu şekilde devam etti; "Sebze Birliğinde aldığımız rakamlara göre bu sene 151bin dekar kavun karpuz ve sebze üreticiliği yapan çiftçimiz var. Bunun akabinde Kırsalda 6,500 tütün eken ailemiz var. Buda 125 bin dönümü kapsıyor demek. Biliyorsunuz ki Samsun'un En büyük ilçelerinden biri Bafra, 97 mahallesinde tütün ekerek geçimini sağlıyor. İnşallah Bu kırsal da göçün önlenmesi için tütün fiyatları 20 binin üzerine çıkar, Bununla birlikte göçü de önlemiş oluruz. Ayrıca Bafra Tarım Hayvancılık ve sanayi'de, ilerleyen senelerde Türkiye'nin ilk beş ilçesi değil ilk beş ilinin arasına girmesi için uğraşıyoruz uğraşacağız" dedi.

 

5 TARIM DANIŞMANI İLE OVAYA HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ

Başkan Tosuner; "Bafra Ziraat odası tarım danışmanlarımız, köy köy gezerek, üreticilerin sorunlarını yerinde görüp çözüm yolları öneriyorlar. Tarım danışmanlarımızla birlikte Tarımda ve hayvancılıkta gece ve gündüz var gücümüzle çiftçilerle birebir diyalog da bulunmaktayız. Her konuda çiftçilerimiz odamıza gelerek Tarım Danışmanlarımızdan bilgi alışverişinde bulunabilirler" ifadelerine yer verdi.

TOPRAK TAHLİL LABORATUVARI KAZANDIRDIK

Başkan Tosuner; "Bafra Ziraat odası yönetimine gelmemiz Kısa Bir süre olmasına rağmen, Bafra'ya Bir Toprak Tahlil Laboratuarı kazandırdık. 4bin parsele yakın toprak tahlili yaptık.

BAFRA ZİRAAT ODASI OLARAK BAFRA'YA YENİ BİR VİZYON KATACAĞIZ

Yakında Yeni yerimiz Olan Samsun Sinop Karayolu üzerinde olan eski Alaçam Yakakent minibüs durağının olduğu yere taşınarak çiftçimize daha geniş bir ortamda daha rahat ve kaliteli hizmet vermeye çalışacağız diyorum çünkü bununla da yetinmiyoruz. Çünkü Bafra daha iyi hizmetlere layık. Bafra'ya daha iyi hizmetler için, Yeni projelere imzalar atacağız.Bunun yanı sıra, Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece de aşılmayacak hiç bir engel olduğunu da sanmıyorum" diyerek sözlerini tamamlayan Tosuner iftar yemeğimize katılan herkese teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

bir-ki-uc.jpgziraat-odasi.jpgzirat-odasi.jpg

 

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.