SAMSUN AK PARTİ’DE “GÖKSEL” DÖNEMİ

SAMSUN AK PARTİ’DE “GÖKSEL” DÖNEMİ

AK Parti Samsun İl Başkanlığı 5. Olağan Kongresi'nde genel merkez adayı Muharrem Göksel, başkan seçildi.

A+A-

AK Parti Samsun 5. Olağan İl Kongresi Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in katılımlarıyla Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda 652 delegenin katılımıyla gerçekleştirildi. Mevcut il başkanı Fuat Köktaş’ın yeniden aday olmadığı kongrede ilk önce divan oluşturuldu, daha sonra ise protokol konuşmaları yapıldı. Daha sonra tek adayın olduğu seçimlerde oy kullanım işlemine gidildi.

Seçimlerde tüm delegenin oyunu alan Muharrem Göksel, AK Parti Samsun İl Başkanı oldu. Samsun ve Türkiye için başarılı çalışmalara imza atacaklarını söyleyen AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “Delegemizin gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Fuat Köktaş başkanımızdan aldığımız bayrağı, Samsun ve ülkemiz adına daha da yukarılara taşımak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Muharrem Göksel’in yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı: Alaettin Bayrak, Oğuzhan Serinkaya, Murat Çelik, Ufuk Karaca, Ercan Albayrak, Esra Tabanoğlu, İsmail Hut, Ömer Petek, Burhan Erçal, Zafer Özata, Rabia Baykeser, Şakir Piyade, Hakan Karaduman, Ersan Aksu, Mustafa Semizoğlu, İpek Aydoğan, Nuri Gençtürk, Zehra Karaçuha, Adnan Kaçmaz, Selim Şahin, Hakan Ay, Salih Çelik, Meliha Bayraktar, İlkay Çelebi, Yılmaz Açan, Hasan Uzunlar, Orhan Tozlu, İsmail Abanoz, İsmail Şen, Vahdettin Çebi, Güner Armutlu, Ümit Seven, İlhan Kara, Naime Uçar, Hikmet Yücebaş, Refik Çıkrık, Müge Bağ Alkan, Mustafa Hilmi Duman, Sebahattin Ak, Aydan Köse, Yasemin Altuncu, Musa Arslan, Reşat Keleş, Ahmet Mercimek, Aslı Moral, Hayriye Yılmaz Türkkal, Birol Şen, Ender Kökten ve Kenan Saroğlu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.