Samsun 2. Hayal Atölyesi Tiyatro Buluşması  SANATA EVET

Samsun 2. Hayal Atölyesi Tiyatro Buluşması SANATA EVET

Hayal Atölyesi Tiyatrosu’nun ev sahipliğini üstlendiği “Samsun 2. Hayal Atölyesi Tiyatro Buluşması”

A+A-

 1-5 Mart 2019 Tarihleri arasında Lovelet Sahnesi’nde, Lovelet Alışveriş Merkezinin ana sponsorluğunda büyük coşku ile başlamıştır.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Festivale 4’ü yurt dışından olmak üzere toplam 45 başvuru gerçekleşmiştir. Seçici Kurul üyelerinin değerlendirmesi üzere toplam 6 oyun seçilmiştir.

1 Mart’ta kortej eşliğinde gerçekleşen festival açılışında Devlet Tiyatroları Eski Basrejisörlük, Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Faik ERTAN, İzmir Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Mustafa ŞEN, Türk oyuncu, yönetmen, sanat yönetmeni ve yazar Tamer LEVENT ve Lovelet Alışveriş Merkezi Genel Müdür Mustafa SÜZEN konuşmaları ile festivale sanata evet diyerek start verildi.

2 Mart’ta Faik ERTAN, Tamer Levent ve Mustafa Şen tarafından festival atölyeleri Lovelet Sahnesinde gerçekleşmiş günümüzde sanat, tiyatro vb.. konular ele alınmıştır.

Festival 5 Mart’ta kadar devam edecektir. Biletler 15 TL olup www.biletiva.com adresinden yada oyundan yarım saat önce lovelet gişeden temin edilebilir.

samsun-2-hayal-atolyesi-tiyatro-bulusmasi--sanata-evet--1.jpgsamsun-2-hayal-atolyesi-tiyatro-bulusmasi--sanata-evet--2.jpgsamsun-2-hayal-atolyesi-tiyatro-bulusmasi--sanata-evet--3.jpgsamsun-2-hayal-atolyesi-tiyatro-bulusmasi--sanata-evet--6.jpgsamsun-2-hayal-atolyesi-tiyatro-bulusmasi--sanata-evet--7.jpgsamsun-2-hayal-atolyesi-tiyatro-bulusmasi--sanata-evet--8.jpgsamsun-2-hayal-atolyesi-tiyatro-bulusmasi--sanata-evet--9.jpgsamsun-2-hayal-atolyesi-tiyatro-bulusmasi--sanata-evet--11.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.