SAMKON Seçimleri Yapıldı

SAMKON Seçimleri Yapıldı

Kısa adı SAMKON olan Samsun Dernekler Konfederasyon seçimleri yapıldı. Mevcut Başkan Sezgin Gümüş ve İbrahim Deniz'in yarıştığı seçimler de delegelerin 361 oyunu alan Gümüş yeniden başkanlığa getirildi. İbrahim Deniz ise 183 oy da kaldı.

A+A-

GÜMÜŞ YENİDEN BAŞKAN
SAMKON'da bugün yapılan konfederasyon seçimlerine Sezgin Gümüş damga vurdu. SAMKON Genel Başkanı olarak seçimlere giren Gümüş'le geçtiğimiz dönem Gümüş'ün listesinde Genel Başkan Yardımcısı olarak görev alan AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesi İbrahim Deniz'in yarıştığı seçimler de Gümüş rakibine 2 kat fark attı. 361 delegenin oyunu alan Gümüş yeniden konfederasyon başkanı seçilirken, rakibi İbrahim Deniz ise 183 oy da kaldı. 4 oyunun geçersiz sayıldığı kongrede toplam da 548 oy kullanıldı.

ARTIK ÖNÜMÜZE BAKALIM
Seçim sonrası bir konuşma yapan, birlik ve beraberlik mesajı veren Gümüş;'Şimdi seçimler bitti artık önümüze bakmalıyız. Samsunluların sesini İstanbul'dan tüm dünyaya duyurmalıyız. Bu makam Samsun'a ve Samsunlulara hizmet etme makamıdır. Beni yeniden bu göreve getirenlere sonsuz teşekkürü bir borç biliyorum.' dedi.

Gümüş'ün yönetimi ise şu isimlerden oluştu:

23549656_874571876042810_285032384_n.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.