SAMGİAD SAMSUN'UN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKACAK

SAMGİAD SAMSUN'UN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKACAK

Seçim çalışmaları kapsamında Samsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD) ile bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça,

A+A-

Samsun’un geleceği olan iş dünyasının genç temsilcilerine büyük önem verdiğini ve yapılacak tüm çalışmalarda yanlarında olduğunu söyledi.

Samsun Tenis Kulübünde Samsun Genç İş Adamları Derneği Başkanı Levent Özden ve yönetimiyle bir araya gelen Akça genç iş adamları ile karşılıklı firik alışverişinde bulundu.

Yaptığı açıklamada, Yeni Türkiye'nin inşasında yeni Samsun'u 2023 hedefine ulaştırmak için çalıştıklarını söyleyen AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Samsun’da bir çok sivil toplum örgütü mevcut. Hepsinin de mutlaka şehrimize bir katkısı mevcut. Ama ben sizin gibi genç işadamlarının bir araya gelerek kurduğu örgütünüze büyük önem veriyorum. Sizlerin büyük bir heyecanla şehrimiz için bir şeyler yapmaya çalışmanızı görmek bize gerçekten büyük mutluluk veriyor. Sizleri, kentimizin geleceği olarak görüyoruz.Yeni Samsun'un inşasında genç girişimci kardeşlerimize ihtiyacımız var. SAMGİAD'nin çalışmalarını ve projelerini yakından takip ediyoruz. SAMGİAD yürüttüğü faaliyetlerle sadece iş dünyasının değil, şehrin kalkınmasında da önemli rol oynamaktadır.  Samsun'un ticaretinde, sivil hayatında, siyasi ve sosyal yapısında daha etkin ve aktif roller alacak bir yapı olmanız münasebetiyle sizler Samsun'un  geleceğine sahip çıkacak olan gençlersiniz. Samsun'un potansiyelini harekete geçirme anlamında gençlerimizin daha özverili çalışmalarına ihtiyacımız vardır. Samsun'un gelişiminde faydalı olacak tüm projelerinize destek vereceğimizden hiç şüpheniz olmasın. İnşallah vekaletinizi aldığımızda Samsun'un geleceğini sizlerle birlikte el ele omuz omuza vererek inşa edeceğiz."dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getiren SAMGİAD Başkanı Levent Özden ve yönetimi, Samsun'u hayal ettiği gelecek ulaştırmak için çalıştıklarını söyleyerek Akça'ya birlikte çalışmak için destek olacaklarının sözünü verdi.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.