SAMDEF’den Başkan İkiz’e ziyaret

SAMDEF’den Başkan İkiz’e ziyaret

Anadolu Samsun Dernekler Federasyonu (SAMDEF) Yönetimi Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’İ ziyaret etti.

A+A-

Bazı faaliyetlere katılmak üzere bölgede bulunan SAMDEF Yönetimi Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’İ ziyaret etti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in makamında gerçekleşen ziyarette  SAMDEF Genel Başkanı Metin Şenel SAMDEF tarafından Federasyonun Genel Sekreteri Ergin Gümüşçü’nün Ocak ayında geçirdiği bir kaza sonucu hayatını kaybeden oğlu Dursun Gümüşçü adı ile yürütülen yardım kampanyası ve federasyonun diğer çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Şenel kampanya kapsamında öğrencilere giyim yardımı yapıldığını belirterek; “ Kampanyamıza Federasyonun Genel Sekreteri Ergin Gümüşçü’nün Ocak ayında geçirdiği bir kaza sonucu hayatını kaybeden oğlu Dursun Gümüşçü’nün adını verdik. Federasyon olarak her zaman önceliğimiz Samsun ve Samsun için elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

Federasyonun Genel Sekreteri İşadamı Ergin Gümüşçü kampanyaya destek verenlere teşekkür ederek; “ Genç yaşta kaybettiğim oğlumun adına düzenlenen bu kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Gümüşçü, Başkan İkiz’e Havza OSB’de yapacağı yatırım hakkında da bilgiler vererek; “İnşallah Havza OSB’de 5 milyon liralık bir yatırım yapacağız ve Havzalı kardeşlerimize istihdam sağlayacağız. Gemi makineleri yedek parçası üretimi yapacak olan fabrikamız 2 yıl içerisinde faaliyete geçecek.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz SAMDEF Başkanı ve yöneticilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek; “Öncelikle Genç yaşta kaybettiğimiz kardeşimize bir kez daha Allah’tan rahmet, Gümüşçü ailesine ve sevenlerine baş sağılı diliyorum. Federasyon yetkililerimize ve kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederim. Ayrıca Havza İşadamımız Ergin Gümüşçü’yü ilçemize yapacak olduğu yatırımdan ötürü kutluyor. Her şey ve herkesten önce Havza’ya Havzalılar sahip çıkmalı. Bu konuda öncü olan Sayın Gümüşçü’ye Havzalılar adına teşekkür ediyorum. Yapılan bu yatırım inşallah diğer Havzalı işadamlarımıza örnek olur.”dedi. 

havza-belediyesi-006.jpg havza-belediyesi-1-004.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.