SAMDEF GENEL BAŞKANLIĞINA AV. DİLEK KİRAZ SEÇİLDİ

SAMDEF GENEL BAŞKANLIĞINA AV. DİLEK KİRAZ SEÇİLDİ

Anadolu Samsun Dernekleri Federasyonu’ nun (SAMDEF) İstanbul’ da yapılan Olağan Genel Kurul toplantısında, Genel Başkanlığa Av. Dilek KİRAZ seçildi.

A+A-
18 Temmuz 2014 tarihinde İstanbul Kartal’ da yapılan Genel Kurul toplantısında oyların tamamını alan Av. Dilek KİRAZ bu sonuçla hem SAMDEF ‘ in yeni ve ilk kadın Genel Başkanı hem de İl Dernek Federasyonları arasında Genel Başkanlığa seçilen ilk kadın Genel Başkan olmuş oldu.
Seçim sonrası teşekkür konuşması için kürsüye gelen yeni Genel Başkan Av. Dilek KİRAZ yaptığı konuşmada,
” Bizi bu göreve layık gördüğünüz için şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına sizlere teşekkür eder, en derin saygılarımı sunarım.
Görev ve sorumluluk bilinciyle ve sizlerinde desteği ile bu görevi en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olacağım. 
Doyduğumuz topraklar ne derece önemliyse, doğduğumuz topraklar da bizler için o derece önemlidir. Nerede olursak olalım doğduğumuz topraklardan kopmamız mümkün değildir.
Bu yüzden Federasyon ve üye derneklerimizle birlikte İstanbul’ da Samsun’ u yaşamaya ve yaşatmaya çalışacağız. Birlik ve beraberlik içinde olur kenetlenirsek Samsun’ umuzu daha geniş kitlelere tanıtabiliriz. Biz yalnız İstanbul değil tüm Türkiye, hatta tüm Dünya Samsun’ un doğal güzelliklerini, yöresel lezzetlerini, manevi değerlerini tanısın bilsin istiyoruz. Federasyon olarak bu konuda etkin çalışmalar yapacağız.
Bu yüzden hepimiz taşın altına elimizi koyup çalışmalı, doğduğumuz topraklara vefa borcumuzu ödemeliyiz.
Hepinizin bu çıktığımız yolda bizleri yalnız bırakmayacağınıza güveniyor, katılım ve desteğiniz için şahsım ve Yönetim Kurulum adına tekrar teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum." dedi.
Dilek KİRAZ kimdir; 1972 yılında Samsun’ un Bafra ilçesinde doğdu. ilk, orta ve lise tahsilini Bafra’ da tamamladı. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. İstanbul barosuna kayıtlı olarak Serbest Avukatlık yapıyor. Aynı zamanda Kadıköy Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kartal Kızılay Şubesinde Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapıyor. İngilizce ve İtalyanca biliyor.
Bizde hemşerimiz, gururumuz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Av.Dilek Kiraz ' a yeni görevinde başarılar dileriz.
1-047.jpg2-067.jpg3-053.jpg4-042.jpg5-039.jpg6-031.jpg7-028.jpg8-023.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.