Şahin;'Tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz'

Şahin;'Tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz'

Bafra Belediyesi yeni mahalle olan köylerde 55.000 metre beton yol çalışmasının yanın da 2017 yılı içerisinde şu ana kadar 120.000 metre yolda 2.230 kamyon mıcır serme, yol çakıllama ve bay pas çalışması yaptı.

A+A-

 Bu çalışmalar kapsamında cami ve okul bahçelerinde de parke taşı, bordur ve kaldırım çalışmaları da gerçekleşti. 60 adet çocuk oyun grubu kuruldu.

BağlantıBafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bafra için tam bir seferberlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 139 mahallemizde hizmetler yapmaya gayret ediyoruz. İnsanlarımıza daha iyi hizmet etmek için personellerimiz, araç ve gereçlerimiz ile yoğun çalışmalar yürütüyoruz. Şu ana kadar sadece 2017 yılı içinde yol çakıllama, mıcır serme ve bay pas çalışmaları için 2.230 kamyon seferi düzenledik. 120.000 metrelik yol çakıllama çalışması yaptık. 55.000 metre beton yol çalışması yaptık. Daha fazla çalışma yapmak için 2017 yılı içerisinde Fen işleri müdürlüğümüz bünyesine 6 adet yeni kamyon aldık. Çalışmalarımız devam edecektir.” DediBafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: “2013 yılı sonunda 21 mahallemiz vardı. Bu mahallelerimizde hizmet ediyorduk. 1 Nisan 2014 yılından itibaren Büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesi ile 139 mahallemiz oldu.  2013 yılı sonunda 400 kilometre yolumuz vardı 1 Nisan 2014 tarihinden sonra 2.600 kilometrelik yol ağımız oldu. Bu mahallelerimizde ve yollarımızda hizmet yapmaya başladık. Hizmet alanımız genişledi. Biz de tüm imkânlarımız ile seferberlik halinde çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyemizin yetkisi içerisinde ki tüm konular ile ilçe belediyemizin hizmetleri yetkisinde ki alanlarda dâhil olmak üzere Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli ve uyum içesinde çalışıyoruz. Bizim için esas olan ilçemizin ve insanlarımızın daha çok hizmete kavuşmasıdır. Hep birlikte amacımız budur. Bu amacımız için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.