Şahin'e Havza'da Sıcak Karşılama

Şahin'e Havza'da Sıcak Karşılama

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Havza Belediyesini ziyaret ederek Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile bir süre görüştü.

A+A-

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in makamında gerçekleşen ziyarette İkiz Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’e Havza Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler vererek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Havza Belediyesi olarak yapılacak hizmetlerde Samsun Büyük şehir Belediyesi ile koordineli olarak çalıştıklarını belirterek; “Bu güne kadar 35 mahallemizde yol orunumuzu çözdük. Bunlarda önceliğimiz Samsun Büyükşehir Belediyemizin su ve kanalizasyon hizmetlerini tamamladığı mahallerimiz. Götürülen hizmetlerde karşılıklı anlayış ve dayanışma olduğu sürece halkımıza daha kaliteli hizmeti daha hızlı bir şekilde götürmekteyiz. Sayın Şahin’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Havzanın Samsun için önemli bir yer olduğuna değinerek; “İlimizin ve Karadeniz’in giriş kapsı olan Havza Milli Mücadeledeki yeri ile de ayrı bir önem taşımakta. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bu kadar öneme haiz ilçemize ve halkımıza en iyi hizmeti vermeni çabasındayız.” Dedi.

Ziyarette Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’e Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel eşlik etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.