SAĞLIK BAKANI DEMİRCAN VE MİLLETVEKİLLERİMİZDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

SAĞLIK BAKANI DEMİRCAN VE MİLLETVEKİLLERİMİZDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekillerimiz;

A+A-

 Akif Çağatay Kılıç, Orhan Kırcalı, AK Parti İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan ve Havza Belediye Başkanı Av. Murat İkiz, AK Parti Ladik 6.Olağan İlçe Kongresi sonrası Belediye Başkanı Sayın Selim Özbalcı'yı makamında ziyaret ederek, yeni hizmet binasının çalışanlara ve Ladikli halkına hayırlı, uğurlu olmasını dilediler.

Memnuniyetini dile getiren Başkan Özbalcı konuşmasında; Sağlık Bakanı Sayın Dr.Ahmet Demircan başta olmak üzere milletvekillerine ve misafirlerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, Ladik için ellerinden geleni yapacaklarını, ilçenin gelişmesi ve daha yaşanabilir bir ilçe haline gelmesi için çalışacaklarını vurguladı. Özbalcı, ziyaret sonrası hizmet binasında bulunan ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Destanı’ anısına hazırlanan panoyu konuklarına tanıttı.

saglik-bakani-hayirli-olsun-ziyareti-03.03.2018-(3).jpgsaglik-bakani-hayirli-olsun-ziyareti-03.03.2018-(7).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.