Sağlık Bakanı Demircan 19 Mayıs’da

Sağlık Bakanı Demircan 19 Mayıs’da

Yeni kabineyi açıklamasının ardından Çiçeği burnunda yeni Sağlık Bakanı olan Ahmet Demircan AK Parti ilçe teşkilatını ziyarette bulundu.

A+A-

Ak Parti ilçe teşkilatının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette, Samsun Ak Parti Milletvekilleri Hasan Basri Kurt, Av. Orhan Kırcalı, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Samsun Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, 19 Mayıs AK Parti İlçe Başkanı İrfan Kalaycı, AK Parti ilçe teşkilatı, Meclis Üyeleri ve çok sayıda AK Partili katıldı.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, “Cumhurbaşkanı ve Başbakanın selamını iletti. Çok çalışacağız. Samsun’u spordan sonra sağlık kenti haline getireceğiz. Sağlıkta kullanılan aletlerin ve cihazların Türkiye’de üretilmesi için her türlü yardımları yapmak boynumuzun borcudur. Türkiye sağlıkta 2002’den beri çok güzel noktalara geldi. Türkiye’nin sağlık hizmetini biz burada bırakamayız. Sağlık hizmetinin alındığı mekânlar mükemmeliyete doğru gidiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde başlamış olan şehir hastaneleri projeleri gerçekleşecektir. Sağlık hizmetleri memnuniyeti %100’e doğru tırmanacaktır” dedi.  Demircan programa katılanlara teşekkür etti.

İlçemize 30 yataklı bir devlet hastanesi kazandırmak için kapınızı çalacağız diyen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “Yer teslimi konusunda içişleri bakanlığından cevap bekliyoruz. İnşallah kısa bir süre içerisinde yer tesliminin ardından kapınızı çalacağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.