SADEF’TEN SARICAOĞLU’NA TAM DESTEK

SADEF’TEN SARICAOĞLU’NA TAM DESTEK

Samsun Dernekler Federasyonu SADEF, kendisine bağlı 126 dernekle Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’na destek kampanyası başlattı.

A+A-

SADEF’e bağlı 126 dernek ve 15 Bölge Başkanları ve yaklaşık 150 bin üyesi adına açıklama yapan SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, “ Bizler başlattığımız bu hareketle Sivil Toplum Kuruluşları olarak sorumluluğumuzu yerine getiriyor ve Kavak'ta İbrahim Sarıcaoğlu ile seçime gidilmesi arzu ve isteğimizi bugünden söylüyoruz" dedi.

 

Başkan Sarıcaoğlu’nun yaptığı çalışmalar ile ilçede işsizliği önemli oranda yendiğini ve ilçeden göçü durdurmakla kalmayıp aksine tersine göçü başlattığını öne süren Baş,“ Günümüzün en büyük sorunu olan işsizliği ilçesinde yenerek Belediye hoparlöründen anonsla işçi arayan başkan olarak tarihe geçen başkanımızın yanında olduğumuzu ilan ediyoruz” dedi.

 

SADEF adına açıklama yapan Genel Başkan Yıldıray Baş, Sarıcaoğlu’nun göreve gelmesiyle AK Parti Belediyecilik anlayışıyla buluşan Kavak’ın adeta kabuk değiştirdiğini ve halkla olan iyi diyaloğu sayesinde de AK Parti'nin girdiği her seçimde oyunu artırarak çıktığını söyledi. SADEF’in bünyesindeki 126 dernek, 15 bölge başkanlığı ile Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarından birisi olduklarını belirten Baş, bu hareketle sosyal sorumluluklarını yerine getirdiklerini belirterek şunları söyledi:

 

İLÇENİN KAZANIMLARI DEVAM ETMELİ

 

"Bizler başlattığımız bu kampanya ile Kavak ta seçime mevcut Başkan İbrahim Sarıcaoğlu ile girmek istediğimizi dile getiriyoruz. Başkan İbrahim Sarıcaoğlu Kavak ilçemizi 2014’de AK Parti iktidarı ile buluşturdu. Yapılan hizmetler ile de partinin oyu Kavak’ta her seçimde sürekli arttı. Şimdi ise başkanımızın ikinci döneminde daha verimli olacağı ümidi içinde iken farklı isimlerle yeni aday arayışlarına girildiğini üzülerek görmekteyiz. Bizler gurbette yaşayan Kavaklılar olarak memleketimizle olan irtibatımızı hiç kesmedik bundan sonra da kesmeyeceğiz. İlçemize her gelişimizde yapılan hizmetlere sevinç ve gururla şahit oluyoruz. Biz Kavaklılar ve Sivil Toplum Kuruluşları olarak İlçemizin kazanımlarının yeni dönemde de devam etmesi için Kavak’a altın dönemini yaşatan Sarıcaoğlu’nun yeniden adayımız olarak çıkartılması istediğimizin AK Parti yönetimince dikkate alınmasını istiyoruz. Bu anlamda başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan hanımefendi ve Samsun, Milletvekillerimiz Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş, Ahmet Demircan ve Orhan Kırcalı vekillerimizden Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu’nun bir dönem daha Kavak’ta görev başında olması isteğimizi dikkate almalarını istiyoruz”

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.