SADEF’TEN ANNELER GÜNÜNE İSTANBUL’DA ANLAMLI KUTLAMA.

SADEF’TEN ANNELER GÜNÜNE İSTANBUL’DA ANLAMLI KUTLAMA.

Samsun’lu Anneler ve Aileleri İstanbul Çerkezköy Kapaklı’da bulunan Evim Çay Bahçesinde düzenlenen ‘’ANNELER GÜNÜ.’’Programında bir araya geldiler.

A+A-

SADEF Trakya 4.Bölge Başkanlığının organize ettiği ‘’ANNELER GÜNÜ.’’ Programı İstanbul  Çerkezköy Kapaklı’da SADEF Genel  Başkan Yardımcısı Osman Öğütcü’ye ait Evim Çay Bahçesinde yapıldı.

Kendisi Samsun Bafra İlçesi  doğumlu olan SADEF Genel Başkan Yardımcısı, Evim Aile  Çay Bahçesi sahibi ve Evim Yapı İnşaat Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı, Sivil Toplum Örgütleri ile yaptığı çalışmalar ile takdir gören İşadamı  Osman Öğütcü’nün desteği ile yapılan, sunuculuğunu Samsun’lu Yıldıray Başın yaptığı ,’’GURBETTEN SAMSUN’A YILDIRAY ŞOV ANNELER GÜNÜ PROGRAMI.’’ Uydudan yayın yapan TEMPO TV’den  20.00- 24.00 arası canlı yayınlandı.

Yıldıray Baş ve Gözde Anıl’ın beraber sunduğu anlamlı günde misafirler yerinde duramadı.

Programda ilk olarak  SADEF Trakya 4.Bölge Başkanı İbrahim Corguşoğlu konuşma yaptı.

Corguşoğlu,’’ Bugün” Anneler Günü “ Hani o canımız yandığı zaman “ Yandım Anne “ diye haykırdığımız. Hani o geceleri yattığımız zaman gelip yorganı üstümüze koyan ve odadan çıkarken bile dönüp evladına bakan.
Hani o duygu seli konumlarında hep evladını düşünen ve aklından çıkarmayan yine anneler. Dünyada her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan “ Anneler Günü “ bu yıl daha değişik ve daha coşkulu kutlanıyor. Gönül isterdi ki sevgili annelerimizi yılda bir kez kapsamlı bir şekilde kutlamakla kalmasaydık.
Ayın, günün her saatin de sevgili annelerimizi layık olduğu şekilde kutlamalıyız.

İnsanların en sıkıntılı anlarında etrafında kimseler bulunmadığı anda yanlarında mutlaka anneleri vardır. En değerli varlığınıza hayat devam ederken en büyük acıyı yaşatıyorsunuz. Peygamber Efendimiz “ Cennet Annelerin Ayakları altındadır.”demiştir. Bizlerde dünyanın en değerli insanları annelerimize bir sürpriz yapalım istedik. Onlar için ücretsiz bir gece düzenledik. Tüm Annelerin Ellerinden Öperim.’’dedi.

SADEF Genel Başkanı ve ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşçı ise yaptığı konuşmada,’’ Bu evrensel günde, Dünyada milyonlarca anne, çocukları tarafından sevgi ve saygı ile anılır. Anneler günü, anneleri onurlandıran bir tatil günüdür. Değişik günlerde ve dünyada değişik ülkelerde kutlanır. Bu günde anneler çeşitli hediyeler alır. Anneler Günü annemize olan sevgimizi ona gösterebileceğimiz çok güzel bir gündür. Aslında anneler her gün hatırlanmalıdır. Ama bu özel günde siz de bir buket çiçekle ya da birkaç güzel sözle annenizi mutlu edebilirsin. Onun için Anneler sadece bir gün değil her zaman hatırlanmalıdır. Bizler gurbete yani İstanbul’a geldiğimizden bugüne kadar her bayramda Bafra’mızda ve Samsunumuzda olduk Ve olmaya devam ettik. Ve devamda edeceğiz.’’diyerek sözlerini  tamamladı.

Ayrıca Aşçı SADEF’in çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Sırasıyla Çerkezköy Kapaklı’nın güçlü sesi Eskişehirli Piyanist Mustafa ve grubu, Fantezi Müziğin harika sesi Hanımefendi Sanatçı Gözde Anıl ile Türk Sanat Müziğinin tartışılmaz sesi ve ismi Sami Aksu sahne aldı.

Bu anlamlı güne ev sahipliği yapan SADEF Genel Başkan Yardımcısı, Evim Aile  Çay Bahçesi sahibi ve Evim Yapı İnşaat Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Öğütcü ve kardeşlerine herkes takdirlerini sundu.

Programa  SADEF Genel Başkanı H.Kaya Aşçı ve Başkan Yardımcıları, SADEF Trakya 4.Bölge Başkanı İbrahim Corguşoğlu,  Yönetim Kurulu Üyeleri, Bürokratlar, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Samsun’lu Anneler ve Aileleri ile 1000 kişiye yakın kişi katıldı.

 

Geceye ayrıca Bafra engü Güreş Ağası ve Hekimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Hekimoğlu, Kapaklı’da görevli Bafralı Diş Hekimi Murat Şenel,ADEN KONTROL Genel Müdürü Mehmet Bursalıoğlu’da katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.