SAADET PARTİSİ’NDEN İYİ PARTİ’Lİ ÖZYER İÇİN TAZİYE!

SAADET PARTİSİ’NDEN İYİ PARTİ’Lİ ÖZYER İÇİN TAZİYE!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İbrahim Özyer’in vefatı üzerine Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, taziye mesajı yayınlayarak ses ve müzik duyurularını durduklarını açıkladı.

A+A-

Seçim çalışmaları kapsamın Ankara’da bir programa katılmak üzere Samsun’dan yola çıkan İYİ Parti’lileri taşıyan aracın kaza yapması üzerine ağır yaralanan İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İbrahim Özyer’in uzun süre yoğun bakında kaldıktan sonra vefat etmesi üzerine Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, taziye mesajı yayınlayarak ses ve müzik duyurularını durduklarını bildirdi.

Vefat haberini derin bir teessür ile öğrendiğini belirten Mustafa Öcal, İbrahim Özyer’e rahmet dileyerek ailesi, sevenleri ve İYİ Parti camiasına başsağlığı dileklerini iletti. Taziye mesajında Öcal, sesli ve müzikli propaganda çalışmalarının durdurulduğunu bildirdi.

Mustafa Öcal, ‘’İbrahim Özyer’in vefatı hepimizi üzmüştür. Bizler inançlı insanlarız, vadesi dolan bu Dünya’dan öte Dünya’ya göç etmektedir. Bu bir son değil, bir başlangıçtır. Cenab-ı Hak rahmetiyle muamele eylesin. Ailesine ve akrabalarına sabırlar versin. İyi Parti camiasının başısoğlusun’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.