Rızvan Aksoy Tekel Caddesi Esnafını Gezdi

Rızvan Aksoy Tekel Caddesi Esnafını Gezdi

31 Mart Mahalli Yerel Seçimler öncesi İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy, Sivil Toplum Kuruluşları(STK),Esnaf ve mahalle gezintileri kapsamında bu gün de Tekel caddesindeki Esnafları gezerek yeni Bafra için desteklerini istedi.

A+A-
İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy, bu gün itibarıyla seçimlere 13 gün gibi kısa bir süre kaldı,tempomuzu artırarak seçmenlerimizle gündüz ilçemizdeki Esnafları akşam da mahalle gezilerimiz de seçmenlerimizle bulaşarak bizlere seçimlerde tam destek vermeleri istiyoruz, onlar da bizlere isteklerini söylüyorlar.
İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy, bu gün Tekel caddesindeki Esnaflarını ziyaret ederken,bir yandan da  anlatan  üzerinde kendilerine Yeni Bafra  yaratmak için geliyoruz  anlatan broşürlerin de dağıtım yapıldı. Burada Tekel Esnafından yakından sıcak ilgi ve alaka gören Başkan Adayı Rızvan Aksoy,esnaflara bizler Bafra için varız  ve amacımız da hep beraber Yeni Güzel bir Şehir haline getirmek olacaktır Bafra'mızı. Ayrımlaştırma ötekileştirmeye değil, her şeyi İyi yapmak için hazırız.Tam bir Belediyecilik yapmak için Bafra Belediye Başkanlığına ve her kesim oyuna talibimiz Ülkem ve Bafra İYİ Olacaktır bundan zerre kadar şüphem yok dedi.
 
İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy, bu gün Tekel Caddesindeki  Esnaflarını ziyaretin de ise Başkan Adayı Rızvan Aksoy'un Belediye başkanlığına seçildiği taktirde Bafra için hangi kalıcı hizmetlerin yapılacağı  konusun da bilgilendirme  broşürleri vatandaşların ve esnafın  yakından incelemesi gözlerden kaçamadı.
 
İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy, bu gün Tekel Caddesindeki  Esnaflarını ziyaret ederken İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri ve Partiler yalnız bırakmayarak hazır bulundu.
rizvan-aksoy-tekel-caddesi-esnafini-gezdi-56.jpgrizvan-aksoy-tekel-caddesi-esnafini-gezdi-5.jpgrizvan-aksoy-tekel-caddesi-esnafini-gezdi-1.jpgrizvan-aksoy-tekel-caddesi-esnafini-gezdi-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.