Recep Ayfer Teşekkür Etti

Recep Ayfer Teşekkür Etti

20 Ocak 2019 tarihi ile Samsun ve ilçeleri AK Parti Belediye Başkanı Adaylarımız Parti teşkilatımız tarafından açıklanarak Aday adaylığı süreci nihayete ermiş bulunmaktadır.

A+A-

 Bu süreçte bize destek olan bütün gönüldaş ve arkadaşlarıma, teşkilat mensuplarımıza, STK’larımıza en kalbi teşekkürlerimi sunuyor onlara en içten Allah razı olsun dileklerimi iletiyorum. Aday olan arkadaşlarıma da başarılarının devamını diliyorum.

Hakkımızda hayırlı olmasını dileyerek çıktığımız bu yolda bu şekilde tecelli eden iradenin Rabbimizden kader çizgisiyle yine bizde tecelli ettiğine inanıyorum. Kadere inanıyorum ve Kazaya muhatap bir insan olarak tek hizmet alanının Belediye Başkanlığı olmadığını da biliyorum.

Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki zamanlarda da bütün fikrin gerekliliği için elimden gelen tüm gayreti ve çabayı göstereceğim. Sonuçlardan dolayı teselli babında arayan dostlarıma söylediğim gibi durmak şöyle dursun duraksamak dahi geçmez aklımızdan. İyi güzel ve doğrunun hayata hakim kılınması için

DURMAK YOK YOLA DEVAM.

Recep AYFER
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.