‘RAHAT BİR ORTAMDA İBADETLERİNİ GERÇEKLEŞTİREBİLECEKLER’

‘RAHAT BİR ORTAMDA İBADETLERİNİ GERÇEKLEŞTİREBİLECEKLER’

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,” Köy iken mahalle statüsüne geçen Kartepe Mahallesi'nin cami avlusuna kilitli parke taşı yapım çalışmalarına başladı ”dedi.

A+A-

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu İlçemizde başlatmış olduğumuz çalışmalar sonucunda vatandaşımızın yüzünü güldürüyor. Kırsal mahallere büyük önem veren Belediyemiz, kırsal mahallelerin ilçedeki mahallelerden farkının kalmaması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yapılan açıklamada cami avlusu kilitli parke taşı çalışmalarının yakın zamanda biteceğiz” dedi.
 
‘İLÇEMİZDEKİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR’
Kartepe Mahallemizde bulunan camimizin avlusunda kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Sarıcaoğlu," Vatandaşlarımız daha önce çamur nedeniyle camiye giriş çıkışlarda zorlanıyordu. Çalışmalarımız bittikten sonra vatandaşlarımız rahat bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirebilecekler. Amacımız ilçe merkezine giden hizmetin civar Mahallelere de gitmesini sağlamak. Belediyemize bağlı 91 Mahalle bulunmakta bunların 6 tanesi ilçe merkezinde diğer 85 tanesi ilçe dışında bulunuyor. İlçe merkezine giden hizmetin aynısının ilçe dışında bulunan Mahallelere de gidebilmesi için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.