RAFFA SAHASI OLMAYAN SPORCULAR SAMSUN'A TÜRKİYE DERECESİ GETİRDİ

RAFFA SAHASI OLMAYAN SPORCULAR SAMSUN'A TÜRKİYE DERECESİ GETİRDİ

14 - 16 Aralık 2018 tarihleri arasında Ankara Kahramankazan'da yapılan Raffa Türkiye Şampiyonasına ilk kez katılan Alaçamspor Bocce takımı sporcularından Selma Kalanç Raffa dalında Samsun'a ilk madalyasını kazandırdı.

A+A-

Dereceye giren takım sporcuları, Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cansu Keskin Karaaslan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Milli Takım Antrenörü Gökhan Bozdemir Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar’ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Uyar; "14 -16 Aralık 2018 tarihleri arasında Ankara Kahramankazan'da yapılan Raffa Türkiye Şampiyonasına katılan Alaçamspor Bocce takımı oyuncularımız, Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz Sayın Cansu Keskin Karaaslan ve Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli Takım Antrenörü Sayın Gökhan Bozdemir’e ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Turnuvada Raffa dalında Samsun'a ilk madalyasını kazandıran Alaçamspor Bocce takımı sporcumuz Selma Kalanç’a, tüm takım arkadaşlarına ve teknik heyete bizlere bu mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyor, başarılarının devamı diliyorum” dedi.

Alaçamspor Bocce Takımı Antrenörü Gökhan Bozdemir; "Raffa sahamız ve orjinal topumuz olmadan aylarca çalışmamızın karşılığını aldığımız için çok mutluyuz. Milli takım seçmelerine katılmaya hak kazanan sporcumu tebrik ediyorum. Bize desteğini esirgemeyen; Samsun Milletvekilleri Sayın Çiğdem Karaaslan’a, Alaçam Belediye Başkanı Sayın Hadi Uyar’a, Alaçam Kaymakamı Sayın Fikret Zaman’a , Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sayın Cansu Keskin Karaaslan’a , Alaçamspor Başkanı Özcan Nazlım’a,  Selim Sezgin’e şahsım ve öğrencilerim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Alaçam Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Cansu Keskin Karaaslan;  "Ankara Kahramankazan'da Türkiye Raffa Şampiyonasında Türkiye 3. sü olan Sporcumuz Selma Kalanç ve Antrenörümüz Gökhan Bozdemir'i canı gönülden kutluyorum. İlk defa katıldıkları Raffa branşında elde ettikleri başarı sonrası sporcumuz milli takıma davet edilmiştir. Bu başarılarının devamını milli takımızda da diliyorum" dedi.

HABER; EBUBEKİR YILMAZ

raffa-sahasi-olmayan-sporcular-samsuna-turkiye-derecesi-getirdi-1.jpg raffa-sahasi-olmayan-sporcular-samsuna-turkiye-derecesi-getirdi-2.jpg raffa-sahasi-olmayan-sporcular-samsuna-turkiye-derecesi-getirdi-3.jpg

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.