PTT'NİN 174. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ

PTT'NİN 174. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ

Bafra'da PTT’nin 174. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

A+A-

PTT Müdür Vekili Oskay Ünlü, PTT çalışanları ile birlikte Cumhuriyet alanına gelerek, Atatürk Anıtı'na PTT’nin kuruluşunun 174. yıl dönümü münasebetiyle çelenk koydu.
PTT en son teknoloji ile hizmet verdiğini söyleyen Oskay Ünlü, "PTT 23 Ekim 1840 tarihinde kurulmuş ve o günden bugüne kesintisiz hizmet üretmektedir. Ülke genelinde 4 binin üzerindeki işletmelerimizde vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Müdürlüğümüz 174 yıldır hizmet veren ve köklü bir kuruluş olan Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın Samsun ilinin en büyük ilçelerinden olan Bafra ilçesinde, halkımıza kesintisiz ve kaliteli hizmet sunmak için, deneyimli ve güler yüzlü 53 personeli, Adliye PTT, Altınyaprak PTT, Beşyol PTT ve Çarşı PTT olmak üzere 4 şubesi, Kolay mahallesinde bulunan acentesi ve tüm parasal posta işlerinin yapılmakta olduğu 7/24 hizmet veren Pttmatikler ile daima çalışmaktadır. Kurumumuz asrı aşan tecrübesi ile hizmet ve çeşitliliğini her geçen gün arttırmaktadır. Kuruluş olarak teknolojideki değişimleri takip ederek müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışmaktayız" dedi. 
Bafra PTT Merkez Şubesi'nde gişede yanan 174. numarada işlem gören 57 yaşındaki Şehri Köksal'a PTT Bafra Şube Müdürü Oskay Ünlü tarafından hatıra pul seti hediye edildi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.