POTUK: “4. YILDIZI ÇOK İSTİYORUZ”

POTUK: “4. YILDIZI ÇOK İSTİYORUZ”

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, emin adımlarla şampiyonluğa yürümek ve 4. yıldızı takmak istediklerini söyledi.

A+A-

Sarı-lacivertli takımın genç futbolcusu Alper Potuk, FB TV’ye açıklamalarda bulundu. Yeni sezonda reklamsız satışa sunulan formalar hakkında konuşan Potuk, yeni sezon formalarının şimdiye kadar giydiği en güzel formalardan biri olduğunu belirterek, “Çubuklu formamızı da çok sevdim. Ben bütün taraftarlarımızın da yeni sezon formalarımızı çok sevip, beğendiğini düşünüyorum. Forma satışlarında da rekora doğru koştuğumuzu söyleyebilirim. Formamızda, göğüs bölgesinde de reklamın olmayışıyla birlikte adeta bir tişört havası var diyebilirim. Dışarıda çok rahatlıkla kullanılabilir. Bu anlamda formalarımızı çok seviyoruz ve çok memnunuz. Aynı zamanda çok rahat bir forma” dedi.

“TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ BİZİ MOTİVE EDİYOR”
Kadıköy’de oynayacakları maçlarda taraftarın desteğinin çok önemli olduğunu vurgulayan başarılı futbolcu, “Taraftarımızı da formalı görünce, ilgi gösterdiklerini görünce takımımız üzerinde çok daha fazla etkisi oluyor. Geçtiğimiz sene Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda, A Milli Futbol Takımımız'ın Hollanda ile oynadığı bir maç vardı ve sahaya çıktığımızda stadyumda boş yer yoktu. Bu atmosfer beni çok etkilenmişti. O nedenle her maçta taraftarımızın stadımızı doldurması, formalarıyla bize destek olması bizleri ayrı bir motive ediyor. Taraftarımızın desteğini her yerde görüyoruz. Gittiğimiz her yerde bizleri yalnız bırakmıyorlar. Seneye de şampiyon olduğumuz takdirde 4. yıldızı takacağız. Tarihe geçeceğiz diyebilirim. Hepimiz 4. yıldızı çok istiyoruz. Bu sene şampiyon olmayı herkesten çok istiyoruz. Fenerbahçe tarihine adımız yazılacak” diye konuştu.

“LİGE İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK”
Alper Potuk, geçen sezon itibariyle oturmuş bir kadroya sahip olduklarını ifade ederek, “Hazırlık maçlarında kötü sonuçlar almış olabiliriz ama biz lige iyi başlayacağımızı ve Süper Kupa’yı alacağımızı biliyorduk. Geçen sene bıraktığımız yerden devam etmek istiyorduk. Bu sene de iyi bir başlangıç yaptık. Süper Kupa'yı ve ligin ilk haftasında Kardemir Karabükspor ile oynadığımız maçları kazandık. Şimdi ise önümüzde Trabzonspor maçı var ve o maçtan da kayıpsız çıkarak emin adımlarla başlattığımız şampiyonluk yürüyüşüne devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“KENDİMİ GELİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUM”
Salonda vücut çalışarak daha da kuvvetli olmaya çalıştığını dile getiren sarı-lacivertli futbolcu, “Daha sonra şut çalışması yapıyorum. Kendimi geliştirmek için çalışıyorum. Takımıma daha fazla faydalı olmak benim için önemli. Aynı şekilde bütün takım arkadaşlarım böyle yoğun bir şekilde çalışıyor. Antrenmanlarda şut çalışması yapıyoruz ve yenilene ceza, yenene ise ödül veriyoruz. Bu şekilde kendi içimizde antrenmanları eğlenceli bir şekilde sürdürüyoruz” açıklamasında bulundu.

“ANTRENMANLARIMIZDAN ÖDÜN VERMİYORUZ”
Potuk, takımdaki arkadaşlık ortamının çok iyi bir seviyede olduğunu söyleyerek, “Sahaya çıkıncaya kadar çok eğlenceliyiz ama sahaya çıkınca takımdaki herkes ciddi bir havaya bürünüyor. Bizim için önemli olan işimizi en iyi şekilde yapmak. Takımdaki arkadaşlık ortamı bizim performansımıza da olumlu yönde etki ediyor. Takımdaki her oyuncu birbirini çok iyi tanıyor. Sahanın içinde de, dışında da çok iyi anlaşıyoruz. Bu arkadaşlığın şampiyonluğu ve 4. yıldızı bize getirmesini istiyoruz. Herkesin bizi favori gördüğünü biliyoruz ve biz de kendimizi favori görüyoruz ancak çalışmalarımızdan, antrenmanlarımızdan ödün vermiyoruz. En iyi şekilde çalışıyoruz. İmza günlerine gidiyoruz. Taraftarlarımız saatlerce bizleri bekliyor. Taraftarımızı mutlu etmek bizi daha da çok mutlu ediyor” dedi.

“BİZİM HER ZAMAN EN İYİ ŞEKİLDE MÜCADELE ETMEMİZ GEREKİYOR”
Son maçta takım olarak performanslarının beklenenin altında olduğunu hatırlatan Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, “Bizim her zaman en iyi şekilde mücadele etmemiz gerekiyor. Çünkü Fenerbahçe camiasında beklentiler her zaman büyüktür. Karabükspor maçında beklenenden az seyirci vardı. Ben stadımızın her maçta dolmasını istiyorum. Taraftarlarımız, şampiyonluk yarışında bizleri yalnız bırakmasın” ifadelerini kullandı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.