PITBULLUN AĞIR YARALADIĞI KADIN YAŞADIĞI DEHŞETİ ANLATTI

PITBULLUN AĞIR YARALADIĞI KADIN YAŞADIĞI DEHŞETİ ANLATTI

amsun'da pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayarak ağır yaralanan 2 çocuk annesi Melek Gülbüz, yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

A+A-

Köpeğin adeta kendisini yediğini belirten Gülbüz, olayın rüyalarına girdiğini ve psikolojisinin bozulduğunu söyledi. 
Samsun'un Canik ilçesi Yeni Mahallesi 100. Yıl Bulvarı'nda önceki akşam saat 18.30'da meydana gelen olayda, bir inşatta bulunan pitbull cinsi köpek yoldan geçen 3 kadına saldırarak hastanelik etmişti. Ambulansla hastaneye kaldırılan Hacer O. (37) ve Canan B. (23) ayakta tedavi görüp taburcu olurken, ölümden dönen evli ve 2 çocuk annesi Melek Gülbüz (41) ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı. Ölümden dönen Melek Gülbüz, yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Köpeğin adeta kendisini yediğini belirten Gülbüz, "Triko fabrikasında çalışıyorum. Aynı yerde çalışan arkadaşım Canan B. ile birlikte işten çıkıp eve gidiyorduk. Köpek Canan ve yanındaki bir kadına saldırdı. Ben Canan'ı kurtarmak istedim. Bu kez köpek bana da saldırdı. Bacaklarımdan, kollarımdan, kalçamdan ve sırtımdan ısırarak etimi parçalayıp adeta beni yedi. Yaşadığım bu olay iki gecedir rüyalarıma giriyor. Rüyamda köpeğin saldırısına uğrayıp, zıplayıp uyanıyorum. Psikolojim bozuldu. Olayın sorumlularının cezalandırılmasını istiyorum" dedi.
Melek Gülbüz'ün eşi Mehmet Ali Gülbüz (40) ise, şehrin ortasında yaşanan olaya tepki göstererek, yetkililerin bu olayın üzerine gitmesini istedi. Köpek saldırısı sonucu ablasının her yanında yara bere olduğunu ifade eden Fatma Öztürk (38) de, köpeğin inşaatta bekçi köpeği olarak kullanıldığını, beslenmesi yasak olmasına rağmen buna nasıl göz yumulduğunu merak ettiğini dile getirdi.
Öte yandan 3 kadına saldırarak hastanelik eden köpeğin sahibi olduğu iddia edilen Halil A.'nın (65) Irmak Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alındığı, "hayvanı tehlike oluşturacak şekilde serbest bırakmak" suçundan ifadesinin alındığı ve savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.