PERSONEL KIYIMI YAPILMAKTADIR

PERSONEL KIYIMI YAPILMAKTADIR

İl Başkanlığımız taşıdığı siyasi sorumluluk gereği diğer alanlarda olduğu gibi yerel yönetimlerdeki gelişmeleri an be an takip etmektedir.

A+A-
"Önce Ülkem, sonra partim ve ben" anlayışını düstur edinen Milliyetçi Hareketin temsilcileri olan bizler yapılan her faydalı işe destek, yanlış olanlara ise mani olmaya çalışacağız.
 
30 Mart 2014 tarihinde İlkadım Belediye Başkanı seçilen sayın Erdoğan TOK dikkatimizi üstüne çekmeyi başarmış ender Başkanlardan biridir. Bu sayın başkan makamına oturur oturmaz
  biz dizi mazeretler üretmiş, adeta  " Perşembe'nin gelişini Çarşamba'dan belli" etmiş ve İl Başkanlığı olarak bizde kendisine siz değerli basınımız aracılığı  ile yapıcı ikazlarda bulunmuştuk. Ne yazık ki sayın başkan "dediğim dedik, çaldığım düdük" tavrından vaz geçmemiştir.
İnsanların yaşama hakkı kadar kutsal bildiğimiz iş hakkı başta olmak üzere, onur, haysiyet ve diğer manevi değerler  ile  oynamak sayın başkanın asli görevi olmuştur.
 
Önceki Belediye Başkanlığı döneminde ortaya gözle görünür her hangi bir hizmet koyamamış olmasına rağmen; siyasi konjektör gereği kendisine tevdi edilen bu şerefli görevi hakkı ile ifa edemeyeceği açıkça görülmektedir. Göreve başlayalı altı ay gibi bir zaman  geçmiş olmasına rağmen bizler muhterem başkanın insanları işten çıkarma, bazılarını ise elindeki yetki ile sağa sola  sürgün etmeden başka bir icraatını göremedik.
 
Görünen  o dur ki bu sayın başkan Sayın Necattin Demirtaş döneminde yapılan yolları süpürüp temizlemekten bile acizdir.
 Burada şunu tüm samimiyetimizle belirtelim eğer maksat İlkadım İlçemize  hizmet etmek, insanlara faydalı olmak ise Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler kendilerine her türlü yardımı yapmaya hazırız.Yönetmek elbette önce samimiyet, sonra ehliyet ve liyakat işidir. Biz ve bize gönül veren kadrolarda bu özellikler fazlası ile mevcuttur. Sayın Başkana daha önce yaptığımız bu samimi teklifi siz değerli basınımız aracılığı ile bir kez daha tekrarlıyoruz. Siyasi çıkar peşinde değiliz yeter  ki  İlkadım ve ilkadım da yaşayanlara hizmet olsun.
 
 
Şaban KILIÇ
MHP Samsun İl Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.