Pazarcılar İftar Yemeğinde Buluştu

Pazarcılar İftar Yemeğinde Buluştu

Samsun’un Bafra İlçesinde Bafra Pazarcılar odasının düzenlediği iftar yemeğinde pazarcılar bir araya geldi.

A+A-

İftar yemeğine: Bafra Pazarcılar odası Başkanı Hüseyin Topuz, Bafra Oda başkanları, Pazarcılar ve Halk katıldı. İftar yemeğinde pazarcıları bir araya toplayan Bafra Pazarcılar odası başkanı Hüseyin Topuz günün anlama ve önemi hakkında konuştu.

Başkan Topuz konuşmasında; " İftar yemeğimizin vasıtasıyla ilçemizde fedakârca hizmet veren pazarcı esnaflarımın tamamına hayırlı bereketli kazançlar temenni ediyorum. Değerli pazarcı esnaflarım pazarcılık insanların toplu olarak yaşamaya başladığı dönemlerden beri var olan dünyanın en eski ve en muteber mesleklerindendir. Peygamberimizin rızkın onda dokuzu ticarettir diye buyurduğu meslek işte tam da bizim mesleğimizdir. Yine peygamberimizin hiçbir kimse kendi elinin, emeğinden daha hayırlı bir lokma yememiştir. Diye ifade ettiği meslek işte bizim mesleğimizdir. Hepinize ilginiz ve katılımlarınız için teşekkür eder sağlıcakla kalmanızı dilerim.” Dedi.  

ifat-yemeginde-bulustu-1.jpgifat-yemeginde-bulustu-3.jpgifat-yemeginde-bulustu-2.jpgiftar-yemeginde-bulustu-4.jpgiftar-yemeginde-bulustu-5.jpgiftar-yemeginde-bulustu-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.