Pazar Esnafı Başkanı Görünce Yüzleri Gülmeye Devam Ediyor

Pazar Esnafı Başkanı Görünce Yüzleri Gülmeye Devam Ediyor

Ali Keskin – Bafra55.net / Bafra Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Topuz, Büyük Pazar içerisinde ki esnafın bir kısmını ziyaret etti.

A+A-

Bafra Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Topuz, Büyük Pazar içerisinde ki esnafın bir kısmını ziyaret etti. Esnafları tek tek gezen Başkan Topuz, esnafların halini hatırını sorarak bir ihtiyaçları var mı diye sorular yöneltti. Esnaflar da teşekkür ederek başkan Hüseyin Topuz’dan memnuniyetlerini gerek sözleri ile gerekse samimi hareketleri ile gösterdi.

Bafra Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Topuz, Bafra55.net Haber Sitesi muhabiri Ali Keskin’e yaptığı konuşmada, şunları söyledi;

‘’Ben her zaman esnafın sesi oldum ve olmaya da devam edeceğim. Haftanın Pazartesi ve Perşembe günleri malum Bafra’nın ‘’pazar açma’’ günleri ve ben bu günlerde hep esnafımın yanında olmayı tercih ettim. Onlarla oturup çay içerek, hallerini ve hatırlarını soruyorum her zaman. Yani kısacası biz seçim zamanı başkan değil her zaman başkanlık yapıyoruz ‘’ dedi.

pazarcilar-esnaf-odasi-1.jpgpazarcilar-esnaf-odasi-2.jpgpazarcilar-esnaf-odasi-3.jpgpazarcilar-esnaf-odasi-4.jpgpazarcilar-esnaf-odasi-5.jpgpazarcilar-esnaf-odasi-6.jpgpazarcilar-esnaf-odasi-7.jpgpazarcilar-esnaf-odasi-8.jpgpazarcilar-esnaf-odasi-9.jpgpazarcilar-esnaf-odasi-10.jpg

pazarcilar-esnaf-odasi-11.jpgpazarcilar-esnaf-odasi-12.jpgpazarcilar-esnaf-odasi-13.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum