Papaza cevap geldi

Papaza cevap geldi

Türk Eğitim-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Levent Kuruoğlu, Fener Rum Patriği Bartholomeos'un

A+A-

Türk Eğitim-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Levent Kuruoğlu, Fener Rum Patriği Bartholomeos'un Bafra ilçesine yaptığı ziyaret sonrası milli mücadele kahramanı Topal Osman'a terörist diyen ve Türkleri Rum katliamı yapmakla suçlayan Nikos Michailidis'e tepki gösterdi.

 

Bartholomeos'un ziyareti sonrası sosyal medyada Nikos Michailidis isimli bir kişinin Türkleri Rum katliamı yapmakla suçlamasına Türk Eğitim-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Levent Kuruoğlu tepki gösterdi.

 
Türk Eğitim-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Levent Kuruoğlu, asıl katliamın Rum çeteleri tarafından yapıldığını açıklayarak, "Tarihi gerçekleri değiştirerek bir hikaye uydurmanın alt yapısını ve zeminini oluşturmuşlar. Nebiyan bölgesinde Rum çetelerinin çok büyük katliamlar yaptıkları ortadayken, yüzlerce insanımız katledilmiş, köylerimiz yakılmışken, Topal Osman'ın müfrezeleri tarafından bu katliamı yapan Rum çetelerinden bazıları yakalanarak öldürülmüşken Rumların Türkler için katliam yaptılar demeleri bize olan kinlerini ortaya koymaktadır.  Devlet bu tür iftiralara ve faaliyetlere tedbirlerini almalıdır. Devlet yöneticilerimiz bu tür faaliyetleri küçümseyerek üstünü kapatma çabasında olmamalıdır
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.