Özge ve Burak Mutluluğa Yelken Açtılar

Özge ve Burak Mutluluğa Yelken Açtılar

Öztürk ve Yeşilyurt Ailelerinin biricik çocukları, Özge Öztürk ve Burak Yeşilyurt ömür boyu sürecek birlikteliğe imza attılar.

A+A-
Vural Yeşilyurt ve Firdevs Yeşilyurt’un Bankacı Oğulları Burak Yeşilyurt ile Hatun-Sebahattin ve Öztürk çiftinin kızları Bankacı Özge Öztürk Bafra Davet ve Toplantı Salonunda Geçekleştirilen düğün töreniyle ile hayatlarını birleştirdiler. Burak ve Özge’yi bu mutlu günlerindeYeşilyurt veÖztürk ailelerinin sevenleri ve yakınları da yalnız bırakmadı. Bafra Davet ve Toplantı Salonunda gerçekleşen düğün töreninde Çiftlerin Nikâhlarını Bafra Belediyesi Yazı İşleri Müdürü İbrahim Korukçu şahitlerin eşliğinde kıydı. Düğün törenine Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Bafra Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Şimşek, Bafra Belediyesi Basın Görevlisi meslektaşım Ragıp Maden Bafra’mızda bulunan siyasi Partilerin ve Sivil toplum örgüt temsilcileri, Bürokratlar, İlçe dışından gelen misafirler ile çok sayıda davetli katıldı. Yeşilyurt ailesi olarak, Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Başta Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç nezdinde Belediye personeline, bizzat katılan, telefonla arayan tüm dostlarımıza yürekten TEŞEKKÜR ediyoruz..
ozge-ve-burak-mutluluga-yelken-actilar-2.jpgozge-ve-burak-mutluluga-yelken-actilar-23.jpgozge-ve-burak-mutluluga-yelken-actilar-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.